Scudo Sports

Bazen Siz Onu Taşırsınız

Tepki
92
İsim
Halil BİLGİNER
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Evet arkadaşlar hep o bizi azimle sadık bir şekilde taşıdı ama bazen bize sorun çıkarsada bizde ona sadık olduğumuzu ispatlamak için biz onu taşırız biz de enson yada en uzun yada hiç unutamadığınız bir bazen Siz Onu taşırsınız anımızı paylaşalım

Benimmki dün gerçekleşti sabah işe giderken arka tekderde yalpalama hissettim aksam dönerken iyice akordu yamuldu bisikletçiye gittim binerek 7de kapatacaklarını söylemelerine rağmen 6.20 de kapalıydı aradım neye ihtiyacım olduğunu sordular anlattım simdi onun için gelemeyeceğini yarın tekrardan getirmemi söyledi evime 7 km uzaklıktaki bisikletçiye geldiğime pişman oldum tabi eve kadar sohbet ede ede beraber yürüyerek gittik güzel ve hoş sohbeti benim için 😇😇😇

Scudo
Bundan 15 sene once motosikletle denize gitmistim. Sehre 30km kala lastigim patladi. Bi sohbet bi sohbet anlatamam : D
On lastikti hem de. Parmakla itilebilen alet inatlasmis inek moduna coktan girmisti bile.

Her çıktığımızda iki kat indirip çıkarmam bu konuya dahil edilebilir mi 🙂
Seninki iyiymiş ben 4kat indirip çıkartıyorum hiç gocunmamıştım bundan 😁😁 ama artık gocunmaya karar verdim

• Beğen
Tepkiler: abidin3714 ve H.T
Çok taşıdım ben onu. Özellikle dağ bisikleti sürüyor ve nereye çıkacağını bilmediğiniz yolda gidiyorsanız taşımayı göze alıyorsunuz. Teker patlaması falan değil. Üzerine binerek geçilemeyecek yerde o size biniyor ve geçiyorsunuz 🤣.
Yol bisikletini taşıma gereği duymadım henüz 😅.

Sene 2011. Selcuk Üniversitesindeyim. Meramda bulunan Pinarelli bisikletten salcano astromu almisim sifir. Bosnaya evime donuyorum. Param tam bisiklete yetmis ne kask var ne eldiven ne pompa. Bisiklet yolundan tingir mingir gidiyorum. Otogari gectim.Yazirda tekerden döndükce gelen fiss fiss sesi. Bi baktim koca cam parcasi. On saniyede Jant yere oturdu. Tam 7 km elimde tasidim.Bosnada minibusten bozma tamirciye geldim ama tabi kapatmis. Ordan eve gittim. Ertesi gun ayni yerde ilkel yontemlerle lastigi yamattim. Tabi balans sorunu olustu. Kullanan bilir race king lastikler sokup takmaya gelmez yilan gibi kıvrılır. Nazara geldik herhalde deyip gectim ama tabi hevesim kursagimda kalmisti. Hey gidi gunler.

Birkaç yıl önce mtb (carrrao big 627)kullandığım dönem yağışlı bir kış günü dağlarda gezerken çamurlu bir yerden geçerken alttaki kayalar bıçak gibi arka lastiği dışından kesmiş ve yanımda dış yedek lastik olmadığı için mecburen dağ başından eve kadar takriben bi 20 km safari/off road yaparak gelmiştik ... :hihi:

Geri