Scudo Sports

Bayrampaşa

Arkadaslar selamlar bende berec tarafindayim sizlere katilmak isterim

Bu arada facebook grubuna erisemiyorum arkadaslar

Scudo
Tolga Bey, bakın sizin gibi biri daha serzenişte bulunmuş.

@Özgür KK

@Uğur SARIGÖL

Verilen cevap aşağıdaki gibi.

@Özgür KK

Ben de katılmak istiyordum ama yazışmaları görünce vazgeçtim. Gruba yeni birileri aranmıyor herhalde...

@Bekir T.

@tolgaersoz

Merhabalar,

Açıkcası facebook grubumuzu gizli gruba çevirip üye alımlarını durdurduk. Çünkü kontrolsüz bir şekilde üye sayısı artıyordu ve yüzlerce üyesi olan bir gruba dönüşmek gibi amacımız yok.
Ayrıca üyelerin yarısı ancak aktif bir şekilde bisiklet kullandığından yalnızca referanslı-tanıdık kişileri ekliyoruz ve bisiklet kullanmayan üyeleri de yavaş bir şekilde uzaklaştırıyoruz.

Neredeyse her hafta 1-2 defa turumuz oluyor, mesela bu hafta perşembe-pazar günleri arası Çanakkale turumuz var. Bir grup dün sabah yola çıkıp Tekirdağa kadar bisiklet ile gitti.
Diğer grup da bugün otobüs ile Tekirdağa kadar gidip oradan dün giden gruba katılıp Çanakkaleye kadar devam edecekler.
Bunun dışında her hafta sonu B.paşa başlangıçlı 70-150 km arası turlarımız oluyor.

Eğer turlara katılacaksanız facebook profil linklerinizi özel mesaj ile gönderirseniz gruba ekleyebilirim.
Facebook kullanmayan arkadaşlar için ise, maalesef üyelerin tamamı facebook kullanıyor, oradan haberleşiyor. Etkinliklerden haberdar olmak için facebook grubumuza katılmanız yada daha önce de söylediğim gibi üyelerden biri ile tanışıp telefon numarasını alarak size turları haber vermesini rica edebilirsiniz.

ya arkadaşlar bizde iki arkadaş kısa mesafe antrenmanlarından sonra uzun mesafe yapmayı düşünüyoruz.
siz deneyimli arkadaşlardan bisikletinizin marka ve modelini yazıp uzun yoldaki avantaj ve dezavantajlarını yazmanızı istesem ona göre karar verecez

@m.kılıç

Konunun yeri burası değil ayrıca bu uzunca araştırmanız gereken bir konu, forumda binlerce konu var, araştırınız.

bayrampaşa decathlon da 44 numara shimano r064 modeli 44 numarasını alıp bana yollayabilecek olan bir yardımsever arıyorum. parayı hemen banka hesabına yatırabilirim, kargoyu karşıdan ödemeli yollayabilecek bir arkadaş arıyorum

@edin

teklifiniz için teşekkür ederim abi:) dün gece decathlon un sitesine girdiğimde 44 numaranın stoklara girdiğini gördüm. sipariş ettim hemen, almak isteyenler için (link)

Merhabalar hayırlı olsun grup bende yeni katılıyorum derken katılamadım grup kapandımı yoksa ?

Arkadaşlar yaklaşık olarak haziran 15 e kadar, sınavımın olduğu 3-4 gün hariç sabahları boşum.
Ve bu günlerde 30-60 km aralığında turlar yapmak istiyorum.

Saat olarak kesin bir şey yok ama öğle 12 gibi yada daha önce bitecek şekilde ayarlamam gerekiyor.
Eğer katılmak isteyen olursa yaklaşık sabah 8-9 gibi bayrampaşa dan çıkıp Baltalimanı tarafına yada katılım olursa Arnavutköy tarafına her gün turlayacağım.

Tur bisikletim olduğundan hızımız çok yüksek olmaz, amaç hem sabah sporu yapmak hem de temiz hava almak.

Rotayı değiştirebiliriz ve illa ki bu civarda oturmanız da gerekmiyor, mesela Sirkecide de buluşabiliriz, yada Eyüpte.. Rotayı Bakırköy tarafına da değiştirebiliriz, hiç fark etmez. Trafiğe çok yakalanmayacağımız her yer olabilir.

Yıldırım Mahallesi'nde oturuyorum. Hafta sonları gelirim. Cumartesi ve Pazar müsaitim.
Cep telefonunuz bende var. Whatsapp'tan size bir mesaj gönderdim. Eklerseniz hafta sonu turları için haberleşiriz.

sabah turuna bende katılabilirim aslında pazar günleri. her pazar olmasada :)

topkapı da oturuyorum ben de pazar günleri katılabilirim

Hafta sonu tur arkadasi bulmak kolay, onemli olan hafta ici ;)

Hafta sonuna tur ayarlariz o halde, h.ici icin tur arkadasi halen araniyor

sabah 9 da mesai başlıyor maalesef ben akşam turu yapıyorum birkaç arkadaşla

Arkadaslar cevrede bircok bisiklet grubu var biliyorum, ben de eskiden bir grup ile birlikte suruyordum. Ancak kalabalik gruplarda bisiklet surmek rahatsizlik vermeye basladigi icin biraktim, bir suredir tek suruyorum. Ama haliyle Boyle de bir sure sonra insanin cani skIIlyor.

Bu cevrede yada 10 km yakin mesafelerde oturup, maksimum 3-4 kisi olacak sekilde turlamak isteyen var mi ? Benim yeni yila kadar carsambalari ve hafta sonlari sabit bir programim yok. Mesafe olarak da 30-100 km araliginda degisecek sekilde belgrad, florya, sariyer, arnavutkoy gibi farkli turlar yapabiliriz, hic fark etmez.

Bisikletim agir ve konforlu bir tur bisikleti, bu sebeple 20 uzeri ortalama yapmiyorum. Ama tempoyu esitleriz birkac tur sonra.

Var mi katilmak isteyen ?

Cok acemi olmadiginiz ve 20 yas alti olmadiginiz surece turlayabilirz.

@Özgür K.

Dostum Yeşilpınar'dayım, genelde yalnız takılırım, dilerseniz yarın bi turlayalım, Sarıyer yapıp geliceğim. Erken çıkacağım
Eyüp'te buluşabiliriz mesela... Yaş dersen, 20'nin biraz üzerindeyim, 40 :) Performansım iyidir, ama 20'nin üzerine pek çıkmayız dilerseniz :)

Geri