Scudo Sports

Bayramınız Mübarek Olsun.

Herkese iyi bayramlar , Ramazan bayramı hepimize sağlık,sıhhat,huzur,mutluluk getirsin İnşallah.

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
Scudo
Tüm müslüman aleminin ramazan bayramı kutlu olsun.

• Beğen
bayramınız mübarek olsun forum

Dosyalar

• b647b742-368b-42cc-a007-f44c7904feb2.png
    b647b742-368b-42cc-a007-f44c7904feb2.png
    3,9 KB · Okunma: 4
Bir ve tek olan, hiçbir ortağı bulunmayan Allah Celle Celalühü İman ve İslam nimeti üzere Ahirete intikal etmeyi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) 'in sancağı altında buluşmayı nasib etsin. Ramazan-I Şerif bayramımız mübarek olsun.

Cenabı Allah(cc) tüm İslam dinine gönül süren insanların günahlarını affetsin, bayramlarını daim eylesin. Aileleriyle beraber saadet ve sağlık dolu yarınlar nasip eder inşallah diyerek, hepinize saygı ve sevgilerimi yolluyorum değerli kardeşlerim, Hayırlı Bayramlar ~

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
Herkesin bayramını kutlar , nice güzel sağlıklı bayramlara erişmek dileğiyle..

Barış abiyi anarım bayramınızı kutlarım:

Büyüklerinizi ziyarete gidin, ben hastalandığım için gidemedim bu bayram, gittiğinizde de böyle yapmayın:
http://www.demokrathaber.net/images/upload/penguennn.jpg
Ayrıca şeker bayramı da demeyin lütfen, ramazan bayramıdır adı, peygamberimiz sav sünneti olan sabah namaza giderken bir şeker veya hurma gibi tatlı bir şey ağzına atmasından dolayı şeker bayramı kılıfı yakıştırılmaya anlamı yitirilmeye çalışılmaktadır.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/17/42716d0fcafb074dda79da45a7e1d8e8.jpg

Pedal dostları, sevdiklerinizle sağlık, huzur ve bol tebessüm dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Bayramınız kutlu olsun trafiğe çıkan arkadaşlar lütfen dikkatli olun bütün kasaplar araç kullanıyor.buzme-baklava.jpg

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
Amin. Daha nice bayramlara inşallah.

hayırlı bayramlar herkese :) Shaktar donekts geldi moral bozuldu ama nyse :S

@halil ibrahim duran

Halil İbrahim, seni RAMAZAN BAYRAMI duyarlılığından dolayı tebrik ederim. Şeker bayramı ismini Kenan Evren ihtilal yapınca vermişti. Bizzat konuşmasını hatırlıyorum. Fakat Müslüman halk bunu da kabul etmedi.

Rabbim seni ve senin gibi İslam'a duyarlı insanları Cennette Halil İbrahim'e arkadaş etsin...Selametle...:)

@M.Yalınkılıç

Allah razı olsun kardeşim.

• Beğen
@Talha Ateş

Allah senden de razı olsun kardeşim, Allah ramazan şuurunu tüm yaşantımıza yayabilmeyi ve nebiye komşu olabilmeyi nasip etsin. Allahın güvencesi, rahmeti ve bereketi üzerimize ve üzerinize olsun

@halil ibrahim duran

Amin Elhamdülillahi Rabbil Alemiyn.

• Beğen
tüm forum üyelerinin bayramını kutlarım

baklava yemekten birazdan tatlı krizine giricem :D her gittiğimiz yerden en az 2 dilim baklava hepsi birbirinden lezzetli :)

• Beğen
Tepkiler: BilalBeki
iyi bayramlar herkese

Geri