Scudo Sports

Bayramın 3.Günü Terkoz Balaban Köyü..

onlar şu an muamma tabiki :) bana düzenleyen arkadas demişti mangal falan yaparız diye.Ama muhim olan pedallamak tabiki , simit çay da yeter bana :)

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
Scudo
Arkadaşlar mangal gıdıcegımız yerde oraya bakan belediye koymus ama onlardan bırtanesını alamassak taşlardan yaparız yine ateş yakarız ayrıca arnavutkoyden geçicez oradan alacagımız herseyı alıcaz 20-30 lira para anca harcarız donuş saatimizde akşam 5 gibi çıksak yetişirz

• Beğen
20-30 lira galiba herke 1 kilo pirzola yiyecek. :D O kadar abartmayalım dönüşte karınlarımız fazla ağırmasın :D

• Beğen
emir istocu geçtıkten sonra askeri yolun bitiminde sizi bekliyor olcam.orda beni göremezsseniz beklemeyin.benım işim belli olmaz:)ame gelme niyetindeyim.gelirsem beni fazla yormayın ona göre fazla tempo yapamam:)bide kaçta dediğim yerde olursunuz..

• Beğen
ilyas abi bana bana numaranı mesaj at istersen biz 60-80 dk arasında istoçun orda oluruz heralde ben senı ararım orda biz 7- 7.30 gibi orda oluruz heralde

• Beğen
ilyas abi bende küçükköyden gelicem mescidi selama orada bekle istersen sabah emirler gelicekler oraya sonra.

• Beğen
Offf.

İstanbulda olmak vardı...

Kaçta Şirinevler Topel cami önünde olayım?

Birde meydanda kaç kişi toplanacağız?

Vay, sabah gördüğüm gençler sizsiniz demek ki. Günaydın gençler diye seslenen de ben... :)

Yer: Mahmutbey caddesi saat 06:10

Istoca cikan yoldan donduk , diger taraftan daha zevkli olurdu ama cogunluk geldigimiz yoldan donelim dedi :) Bu arada emegi gecen herkese tesekkurler , cok guzel bi turdu gezdik tozduk yedik ictik :)

Geri