Scudo Sports

Bayramın 3.Günü Terkoz Balaban Köyü..

Emir Tetiklitop

Daimi Üye
Tepki
83
Bisiklet
Corratec
Arkadaşlar 2.günü dedim ama 3. günü oldu konu başlığını deiştiremiyorum
Yolumuz 65 Km ormanlık alandan guzel bır surus keyfı olacak
mangal ateste çay sabah kahvaltısı gunubırlık bır gezı olacak ayrıca gol kenarında bısklet turu gıbı 7-8 kısı olduk gıbı katılım yapacak olan arkadaslar face den eklesınler yada özlden mesaj atsınlar

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
Scudo
var abi var mahmut bey yolunu bıtırecegız avrupa yoluna gecmeden arnavutkoye gıdıcez
ordan sonra zaten tabelealar var hatta otobusler bıle gıdıyor orman yolundan tıngır mıngır gıdıcez bende harıtda var ayrıca detaylı resimleride atarım biraz uğrastırıcak ama :D daha once gıtmıslıgımde var 4-5 kere

• Beğen
Arnavutköy yolunu biliyorum benim de gitmişliğim var. Hatta gidişte zamandan kazanmak (daha çok vakit geçirmek) için metro ile Cebeci'ye kadar mı gitsek diyorum...:)

• Beğen
istoç tarfındanmı geleceksınız tramway güzergahındanmı ..yavaş tempoyla gidilecekse vede müsait olursam bende katılırım.ben sultangazideyim.karaburuna donen yola kadar çok gittim geldim.bu güzergahta karaburuna dönmüycezde soldan gitçez.oralara yeni yollar yapıldı.yollar gayet güzel..bu topiktemi organize oluyorsunuz yoksa facebooktanmı..burdada bir liste yapılsa iyi olur..facedense ekle beni sizlere yük olmuyacaksam gelirim inşallah

(link)

• Beğen
bisikletle :D biz şirinevler cengiz topel camisi önünden sabah 6 da yola çıkıcaz mahmutbey yolunu tamamen bıtırdıkde sonra senın oturdugun yere dogru qelıcez eğer imkanın varsa başlangıc yeri olan şirinevler cengiz topel camisi önüne gelmen daha mantıklı olur diye düşünüyorum cunkı senı orada bulamayabılırız ilyas abi :D

@Emir Tetiklitop
http://img845.imageshack.us/img845/4503/adszjr.jpg
Haritalar için teşekkürler, inceliyorum. Ama gelip gelemeyeceğim bizim Anadolu Yakası'ndaki grubun antrenman programına bağlı. Söz verdiğim arkadaşlarımı yarı yolda bırakmak istemem. Yine de biraz Avrupa Yakası takılmak hoş olur diye düşünmekteyim. Hem bayramlaşır, hoşbeş ederiz...

Görüşmek üzere...

• Beğen
Bende katılacağım.Bir sorum olacak.Dönüş saati kaç olacak?

Ben şöyle düşündüm. ortalama 20 km/h hız ile 3,5 saatte orada oluruz. saat 9,5 olur.Orada 4 saat dursak.2 gibi çıkarız.17:00-17:30 gibi burada oluruz.

• Beğen
Bende uyarımda.Sabah nasıl kalkacağımı düşünüyorum.Mangal demişsiniz.Nasıl ayarlancak mangal oradan.Ve kin ne alcak yanına bunun hakkında bir bilgilendirme yapılmamış.

1.Orada mangalı nerden bulacağız?
2.Etleri kim ve nasıl alacak?

• Beğen
Geri