Scudo Sports

Bayramın 2. Günü Kurtuluş Parkı –Eymir Gölü Turu

@Onur ALKAÇIR

Bu turun ayrıntıları ne aceba,biliyomusun?Konu olarak baktım göremedim:)

Scudo
@ozy87

facebook'ta bisiklet gönül birliği var BGB orda var duyuru dostum

Zaman
03 Eylül Cumartesi · 08:30 - 13:30
Yer
Güvenparktan Hareket 8 45'te.Gidiş geliş tamamen düz akıcı harika rota.Bayan-Erkek herkesin rahatlıkla katılacağı gezi.Haftaya uzun çıkacağız.Pasını atıp forma girmek isteyenler haydi pedallara.
ROTAMIZ :
Güvenpark--Kurtuluş--Dikimevi
Saimekadın--Mamak--Samsun Yolu
Kayaş---Hasanoğlan...
Harika Pide ve diğer yiyecek içecekler
Bizleri bekliyor.
Haftaya uzun gideceğiz bu gezi tam
Paslarını atmak isteyenler için.
Gelirken Yanınızda
Yedek Lastik
Yama ve Alyan Takımı
Getiriniz--Sevgiler.....

Ne yazıkki son anda acil bir nedenden dolayı turu gerçekleştiremedik. Tura katılacak durumda olan Bahadır ve Onur 'dan tekrar özür diliyorum.

Hasanoğlan turunun facebook linki aşağıda. ilgili tarihlerde il dışında olacağım fakat güzel bir tur olacağını tahmin ediyorum.

(link)

Ayrıca Pedalsesi'nin Tuz gölü organizasyonu var. ilgililenen arkadaşlara tavsiye ederim. ((link))

@serdar-c

sorun değil yau ne özürü.. malesef cumartesi bende katılamıyorum çok merak ediyordum o yolu neyse daha sonra inşllah.

Turun iptal olmasına üzüldüm arkadaşlar,aslında bir yandan da sevinmedim değil:) İlerki günlerde (hafta içi bir gün mesela size de uygunsa tabi) turu gerçekleştirmek isterseniz katılmak isterim bende

Aslında bende turu uygun bir zamanda gerçekleştirelim istiyorum. Hafta içi çalıştığım için tura katılamam ne yazık ki. 10 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan bir etkinliğe katılabilirim.

Geri