Scudo Sports

Bayramda Bodrum Yarimada'si

Merhabalar Timukan hanım... Fotoğrafları yüklemeyi başarmışsınız, tebrik ederim. Gerçekten çok güzel olduklarını söylemeliyim. Ayrıca harika yerler gezmiş, besbelli çok güzel vakit geçirmişsiniz. Turlarınızın ve paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz, görüşmek üzere, sağlıcakla kalın..!

Scudo
Timukan hanım ayaklarınıza sağlık keyifli bir bayram gezisi yapmışınız ayrıca bu gezinizi paylaştığınız için size ve arkadaşınıza çok teşekkür ederim!
Nice keyifli güzel turlar yapmanız dileklerimle,yolunuz açık olsun!:in:

@baymekanik

Cok tesekkur ederim okuyup desteklediginiz icin.GPA da gorusmek uzere.

@cihan aksoy

Merhaba Cihan Bey,

Yazimi okuyup, begenilerinizi gondermeniz beni cok memnun etti. Bayanlarin da bir seyler yapmasi ve bu sitede olmasi gerekiyor bence.

@Kamil Yıldız

Merhaba Kamil Bey, yazdiklarim hakkindaki goruslerinize cok tesekkur ederim.

@cedrick41

Selamlar Cedrick41 ,tesekkurler okuyup desteklediginiz ve cesaretlendirdiginiz icin.

Selamlar Ender Bey,

Yardimlariniz icin sagolun ,yavas yavas ogreniyorum.

Bu arada size bir konu hakkinda soru soracagim.Bisikler foruma uye olan Nilgun Bilgin Gener adli arkadasim sifresini unutmus, bir yere de not etmemis. Bir turlu siteye giremiyor.Ben kendisine" sifremi unuttum " butonuna basmasini ve bir sekilde sizlerden cevap gelecegini soyledim. Bunlari yapmasina ve size bilgi vermesine ragmen hic bir sekilde siteden bir cevap gelmemis.Bu konu hakkinda nasil bir yol tutumamiz gerekir.Tesekkurler.

@Timukan Karaca

Merhaba Timukan hanım

Yardım için her zaman yardım ederim, sözü bile olmaz.

Yanlız arkadaşınız için şifresine ulaşmak için 2 yol var birincisi adminimiz Murat Kılıç beye mail veya msn ile ulaşmak msn en hızlısı olur.

kilicreis (@) msn.com
İkincisi ise bana tam adını vermeniz, çünkü yukarda yazan isim ile forumda aratma yaptım ama bu isimli birini bulamadım. Tek bir harf değişikliği bile olsa bulunamıyor.
Zaten ben de Murat Kılıç a ulaşıp aynı işlemi yaptıracağım.

En iyisi kendisi direk ulaşması.

Ama genede bir ulaşamama olursa haberim olsun

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Timukan Karaca
Merhaba Ender Bey,
Arkadasimin evlenmeden onceki adi Nilgun Bilgin , ama bu isimle mi yoksa evlendikten sonra Nilgun Bilgin Gener olarak mi kayit olmus onu hatirlayamiyor.
Aktivasyon sorunu yasidigini soyledi bana.Yazdigi hic bir seye cevap gelmemis.

Ben simdi kendisine bildirecegim neler yapmasi gerektigini. Hersey icin tesekkurler . Saglik ve afiyet icinde geziler ...

Timur' cuğum. Yazdıklarını okurken Bodrum' u yeniden gezmiş gibi oldum. Çok güzel bir gezi oldu. Bu geziyi yapmamızı sağladığın için , yeniden sana çok teşekkür ederim. Yeni turlarımız olsun istiyorum. Sevgiler. ( Yumurtalı köfteye de haksızlık etmek istemem. O kadar açtım ki, çok lezzetliydi benim için. :) )

• Beğen
Tepkiler: Timukan Karaca
@Bircan Mersinli

Bircan'cigim , en kisa zamanda yeniden bir gezide bulusmak uzere.

Harikasın üstadım harika...Birçok insanı eminim ki turculuk adına kışkırttın. Bu sene turlardan yoksun biri olarakta en başta beni diyorum..

Yüreğim ve Sevgimle

@candede

Sevgili Can, sen gezilerden yoksun olamassin ,yasayamassin ki. Senin hayatin bu aktivitelere bagli . Can Dede demek = bisiklet ,daglar,bayirlar, kamplar, insanlar ,sevgi ,sohbet demek.

Insallah biisklet koyunde gorusmek uzere..:)

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Geri