Bende çocukları yanlız olarak gezdireceğim zaman hanımın bisikleti kullanıyorum. Hatta maşayı düz yapıp,lastiklerini asfalt lastiği ile değiştirip çamurluk ve bagaj takıp kışın yağmurlu havalarda kullanacağım bir bisiklete bile döndürmeyi düşünüyorum.
@massaget
Esasında yol bisikleti kullanıyorum. Bu nedenle dağ bisikleti gibi vites oranları rahat bu modelde rampa gibi bir sıkıntım hiç olmadı. Zaten çocuk gezdirdiğim için öyle uzun turlarda yapmadım(20-30km civarı)
Bisiklet mağazasında çalışırken yaklaşık 65-70 yaşlarında bir amcaya sattım. Ameliyatlı olduğu için kolayca binebileceği bir bisiklet arıyordu. Bu gibi durumların çoğu bence zorunluluktan dolayı oluyor.
Konforu çok etkiliyor bence. Benim gibi kilolu insanların ayağını 1 m. falan kaldırması zor iş. Size merdiven çıkmak gibi gelebilir ama bana uçan tekme atıyormuşum gibi geliyor.
Bayan kadro bende düşünmüştüm fakat üst boru düz olanlardan değil fotoğraftaki gibi olanlardan. Eşimle birlikte bineriz diye tabi o zamanlar kadro boyundan felan haberim yok
Öyle olunca vaz geçtim. Ama o zaman bu bisikleti denedim gerçekten inanılmaz rahattı.
Bu arada bizim evin etrafında bir amca dolaşır muhtemelen geri dönüş yapmış emekli bir gurbetçi yaş min. 70. Bunun gibi bir bisikletle akşama kadar geziyor. Ne kadar inreniyorum anlatamam adama.