@genmaichia Bay-Bayan kadro arayışına da hiç girmeye gerek kalmadan size o fiyatlara alabileceğiniz bir katlanır bisiklet öneririm.
Hem yol, hem cyclocross hem de katlanır bisiklet kullanıyorum. Ama amaç günlük ulaşım ve işe, okula, lokantaya girip çıkmak ise kesinlikle katlanır bisikleti tek geçerim!
Hatta geçen fotoğraf da çekilmiştim, kafede kahvemi yudumlarken sandalyemin hemen arkasında katlanmış bisikletim duruyordu
@genmaichia ben öyle düşünmüyorum. Lastiklerinin küçüklüğüne falan bakmayın, 50-52 dişli olması sebebiyle müthiş hızlılar. Yol bisikleti bir yana mesela dağ bisikletiyle falan kıyaslama şansım oldu. 27.5 " dağ bisikletinden düz yolda çok daha fazla atak. Strava sonuçlarıma bakıyorum, hiç öyle sert bir sprint denemesi yapmış olmuyorum ona rağmen düz yolda 40-42km hızları görüyorum ki yol bisikletinin bir benzeri cyclocross ile de ancak bu hızlar yapılıyor.
Yani hızlıdır, ataktır, diğer bisiklet türlerine göre (fiyat bazında) çok daha hafiftir. Belli aksesuarlar ile sanırım her türlü tura da uygun hale gelecektir.