Arkadaşlar;
600-1000 lira arası üzerindeki donanımı en iyi olan bayan için şehir bisikleti önerileriniz nelerdir? mevcut kampanyalar var mı? Bazı firmaların piyasada var olmaya çalışarak donanım/fiyat oranının iyi olduğu zamanlar oluyordu. Güncel takip eden arkadaşlardan yardım bekliyorum.
teşekkürler arkadaşlar.aşağıdaki linkteki bu paraya değer mi sizce, ne düşünüyorsunuz? en azından acera olmalı diye düşünüyorum ama euro dan ötürü fiyatlar çok artmış.
(link)
Üstündeki göbekten dinamo ve amortisör ayrıcalık yaratıyor fiyat farkı onların yüzünden kanımca!!!bunları ayrıca almaya kalksan hepsi para ama değer mi değmez mi karar vermek zor tipi çok güzel binecek olan beğendiyse güzel bir bisiklet, bence değer.
@mehmet emin tuna
Çok güzel bisiklet. Bagaj demirlerini ister söker ister kullanırsınız. Eşiniz pazar alışverişi yapıyorsa veya tur için çok iyi. Selesi falan da konforlu görünüyor
Benim de ilgimi çeken, aklımı çelen Salcano London L modeli var, eski seri olsa gerek, bulunduğum yerde son 1200/9 taksite veya 1100 nakite veriyor satıcı.