Scudo Sports

Bayan için maksimum 2000 TL'ye kadar yol bisikleti tavsiyesi

cihangir

Aktif Üye
Tepki
156
İsim
Cihangir
Bisiklet
Scott
1300 TL ye kadar f/p oranı yüksek, (1300 demiştim ancak 2000 TL ye kadar çıkabilecekmişiz) bayan için bir yol bisikletine ihtiyacımız bulunmaktadır. Marka farketmez. İkinci el istemiyoruz ancak çok çok temiz bir ilan gözünüze çarparsa olabilir. Tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı çok acil bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. (Boy 163, Kilo 58)

Scudo
@cihangir Öncelikle merhaba Sedona 610 yada Carraro cr022 ye bakabilirsiniz , tabi pazarlık şartıyla ikisi de f/p olarak iyi ürünlerdir

• Beğen
Tepkiler: cihangir
@cihangir dostum senin problemin f/p gibi unsurdan önce kadro boyu bulmak olsun. 48 kadro zaten yol bisikletlerinde ithal ürünlerde yok gibi. Ben salcano bayiden özel istedik getirdi. Sezon sonu geldiği için sana uygun 46 - 48 kadro yol bulmak için yerli markalara yönel derim. Ya da 2. el ürünlere ama max 48 kadro alman lazım. Decathlon da yol bisikletlerinde küçük kadrolar olabiliyor. Fakat onlarında tekerleri 650x23. Yedek lastiklerini yine aynı mağazadan bulabilirsin. Son olarak kadro boyuna bence çok dikkat et ciddi omuz ağrısı yapabilir. Tur bisikleti gibi çok seçeneğin yok.

• Beğen
(link) bende de bu bisikletten var öneririm s bedeni de stoklarda gözüküyor

• Beğen
(link)
Şöyle bi ilan görmüştüm işinize yayar mı bilmem ama konuyu görünce aklıma geldi. Satılmamış hala.

@cihangir kadro 48

• Beğen
Ben yılbaşında canyon siparişi vericem elimdeki yol bisikletini satıcam yazbaşında almıştım. XS bana küçük geldi. Düşünürseniz Whistle mordac sora turuncu beyaz . Jantı yamulttum yenisi siparişte değişiyor.

• Beğen
Kirmizi triban satildi diye biliyorum. Bizde 1.61 boy bayan icin yol bisikleti ariyoruz. Konuyu takipteyim.
Tribanda 51 kadro uyuyor. 48 denedik 161 boya kucuk geldi.

@kare2emre dogrudur. Guzel duruyor .Cok uygun fiyati vardi. Bana uysa alabilirdim o derece

@kare2emre 161 e de 51 kadro uyacaksa 190 adam napsin 70 kadro anca keser bence soyle bi en az 2km surmeden iyice alici gozu ile bakmadan veon yargi ile yaklasmadan anlasilmaz bence uyup uymadigi ki 48 bence uyar.

• Beğen
@taner07 165 boyum var 54 kadro kullanıyorum abla 163 51 kadro gayet uyar bence, bu arada decathlonun beden ölçüleri biraz farklı

• Beğen
@Burak Kuruoğlu Bacak boyunuz farklı o zaman, ben de 1.65'im ve 51 kadro tam oluyor :harika:

Bende 1.60 boyundayım bacak boyum 74cm 51 kadro bisikletin bana uygun olacağı söylenmişti ama buraya yazılanlardan sonra kafam karıştı açıkçası.

Arkadaşlar ilk önce yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bütçe 2000 TL ye çıktı. Yoğun olarak araştırıyoruz. Sizin de yardımlarınız hala beklemekteyiz.

@dcmavideniz çok çok temiz çiziksiz falan olursa neden olmasın ;)

Geri