Scudo Sports

Bavyera Turumuz

Tepki
27
Arkadaslar cuma gunu ve bugun yaklasik 170 km yol yaptik munih civarini sonerle gezdik ilk turumuza guzel basladik ortalamamiz yaklasik 21 22 civariydi.Giderken hava iyiydi gidisimiz cok guzeldi ama dönüşte feci bir yagmura yakaladindik ve yaklasik 3 saat islanarak pedalladik ayakkabilarimiz suyla dolmasina ellerimiz soguktan donmasina ragmen tam gaz pedalladik ve yinede güzeldi.Bugun ise cok daha güzeldi cok güzel yerler gördük ve çok guzel bisiklet yollari vardi gerci bir yerde bisikletten inip yurumek zorunda kaldik cnku bnim lastikler zarar gorebilirdi.Pedallamaya devam carsamba icin haritadan rota ciziyoruz bakalim nereye pedalliyacagiz.Resimleri paylasiyorum birazdan

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Kardeşim eline sağlık ama resimlerin orjinal hallerini koysaydın keşke.

Cok güzel bir tur olmus, hele o altsatdt görüntüsü cok güzel. Havalar birazdaha düzelsin oraya geliyorum insallah, hepberaber turlariz.:)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
kardesim sildm digerlerini:)ama cok guzel manzaralar

@Murat Cömez

ins murat abi bekleriz:)

ah almanya ah gitmek istediğim yerlerden birisi.. ayağınıza sağlık sayenizde oraları görmüş olduk :)

• Beğen
Tepkiler: özkan kurukavak
@özkan kurukavak
Yanimda bisiklet getirmem gerekiyormu yoksa size de varmi... :)

• Beğen
@Murat Cömez

Bende ve sonerde var ama bende birtanede sehirde ole ufak ufak gezmek icin bitane bisiklt daha var:)

@özkan kurukavak
Tamam ben gelirken birtane getiririm, ufak ufak gezme isini gecelim.:) Ben gelince büyük turlar yapariz.:in:

@özkan kurukavak
Ben yaris yapmaya gelmiyorum özkan, sizinle sadece güzel ve uzun bir tur yapmaya geliyorum.
Özkan bir de 9.ayda allah izin verirse bisikletle tur yapan özel bisiklet tatili yapilan yerler var öyle bir yere gitmeyi düsünüyorum esimle beraber, bu konuyu sonerle de görüstüm istersen sen de esinle beraber bize katilabilirsin. Soner olur gibi cevap verdi ama tam belli degil, 3-4 ay sonra tekrar görüselim bu konuyu dedi. Nereye oldugunu karalastirmadim ama büyük ihtimal italya olacak.

Çok güzel bir tur olmuş dostlar.. 2015 yazında bir aksilik olmazsa aynı bölgeden geçeceğim.. Umarım birlikte de basarız pedala... Daha çok fotoğraf daha çok :)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@Murat Cömez

Ahh murat abi yarama tuz bastin.Bizim hanim ne yazikki bisiklet konusunda benim gibi degil.Surekli dil dokuyorum ama bosa.Ama burya geldiginde beraber uzun bir tur yapmak isterim.

@Oğuz Mert

Selam oguz nerden geliyorsun?Tamam her cektigim fotografi paylasicam:)Geldiginde pedallariz guzel bir rota cizeriz..

@özkan kurukavak

Wien tarafından gelip Brugge istikametine devam edeceğim güneyden geçip Bavyera yı da pedallamayı düşünüyorum

@Oğuz Mert

Cok guzel biyere kadar eslik ederimm:)

@Oğuz Mert

Cok guzel biyere kadar eslik ederimm:)

@özkan kurukavak

Çok mutlu olurum.Bu sene TSK dan yoğun baskı var üzerimde. Ağustosta askere alınmazsam bu yaz yoksa 2015 yazı temmuz ortalarında o bölgede olmak planım.

• Beğen
@Murat Cömez
Abi ben de 2 tane var.Gerci seni kesmez ama idare edersin artik. Neyse sen önce bir bisikletsiz gel :)

• Beğen
Geri