Scudo Sports

batuhan özgür,konya torku.

tırıvırı.

Forum Bağımlısı
Tepki
596
Arkadaşlar torku takımının sporcularından,batuhan özgürü takip ediyormsunuz,yotub kanalına denk geldim,paylaşayım dedim bilmeyen varsa şidetle tavsiye ederim çok güzel çekimler yapıyor antrenman olsun yarış olsun,bir nevi bisiklet dünyasında olanı biteni (türkiye için diyorum tabiki) sosyal medya eş dost paylaşımları ile haberdar olduğumuz için,belki ilgisini çekip izlemek bilgilenmek istiyennler olabilir diye düşündüm,bu arada onu bunu bilmem ama çok güzel bir yetenek kendisi,diye düşünüyorum takip etmeye başladım,böyle gençlerin elinden tutup avrupada büyük takımlara yolamak isterdim imkanım yetkim olsa,ben gıpta ile takip edip izliyorum bazen çoğu zaman gerçi duygulanıyorum nedense,neyse amacım belki haberdar olmak isityen olur diye açıyorum konuyu,umarım doğru yere açmışımdır.

edit: ayrıca bence buda bir destek gibi diye düşünüyorum

Scudo
Batuhan takip edilmez mi, onun videolarından öğrenilecek çok şey var.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Bahadır Gürel vala hocam sizde onay veriyor iseniz zaten bırakmam takibi,bahadır abi gerçekten çok yetenekli gelişime açık bir sporcu genc ben kendisi ile sohbet edebildim,en çok hoşşma giden o kadar başarı kazanmış vede mütevazilği hiç bırakmamış bu yaşda,heleki tam kanın kaynadığı çağlar olsa bile imrendim ciden,lafın özü kendini beynmiş felan edaları yok bir kere insanı inanın cezbediyor.hoş umarım değişmez,saçma sapan sorularıma yanıt veriyor çok hoşuma gidiyor inanın insanı cezbediyor.

@Bahadır Gürel birde nazım bakırcı var bir kaç tane daha var hayran olduğum ama çıtayı fazla aşmayak :D bu ikisi yeter iki idol olmaz sanrım :)

Batuhan arkadaşımıza öncelikle başarılar diliyorum ama o kilo ile takımdaki görevi tam olarak nedir? Süper domestik mi? Sprinter mı? Yokuşçu mu? Yoksa başka bir görevi mi var?

Batuhan sprinterdir, veya lead-out yapar, yaptı da geçmiş yarışlarda takımlarında

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Batuhan sprinterdir, veya lead-out yapar, yaptı da geçmiş yarışlarda takımlarında
Hocam sağolun açıklama için ama bariz ağır diğer sporculardan ve o kilo ile sprint-finish e gelmesi bile mucize.. Başka hiç bir takımda böyle bir sprinter yok.. Bizim antrenörümüz vardı, belki farklı alan ama boksa adam yetiştirirken kulaklardan biri bile normalin 1-2 tık üstü işitme sorunu varsa ya eler ya da ters guard a sokardı..belki form tutmak kas kaybı olmadan kilo vermek için son Türkiye turu ile bir sürece girmiştir.. yani inş öyledir de 😁

Hocam sağolun açıklama için ama bariz ağır diğer sporculardan ve o kilo ile sprint-finish e gelmesi bile mucize.. Başka hiç bir takımda böyle bir sprinter yok.. Bizim antrenörümüz vardı, belki farklı alan ama boksa adam yetiştirirken kulaklardan biri bile normalin 1-2 tık üstü işitme sorunu varsa ya eler ya da ters guard a sokardı..belki form tutmak kas kaybı olmadan kilo vermek için son Türkiye turu ile bir sürece girmiştir.. yani inş öyledir de 😁
Daha önce bende kilolu demiştim ancak irfan hocamız yakından gördüğünü kiloların kaslardan kaynaklı olduğunu söylemişti.

2021 yılında Konya TR Yol Şampiyonasında sağlam yokuş çıktı ve grup finişinde takım arkadaşının ardından 2. olmuştu. Dış görünüş aldatıcı olabiliyor, kalın deri, iri kemikler, normalden biraz fazla yağ oranı...

Yabancı kulüpten sonra bu sene yine Konya BŞB takımına döndü

Geri