Scudo Sports

Batıkent karaani bisiklet

@uslsy hocam bisikletin pedalını falan değiştirmedim. Kendi üzerinde gelen pedal. Hemen fotosunu çekip koyayım. Neden pedal değiştireyim ki yeni almışım bisikleti. Bisiklet aldığım gibi sadece önüne ve arkasına güvenlik için ışık taktım. Birde selede kılıf var. Niye yalan söyleyim. Pedal değiştirmeyi bilen biri olsam niye gideyim bisikletçiye. İftira atmaya da çok heveslisiniz.

Adamı aradım diyorsunuz hemen onun anlattıkları doğru ben yalancıyım. Ahh bir kamerayı açsaydım da bu yazdıklarınıza pişman olsaydınız.

Sportive 327 Güncesi konusuna girin forumdan. 4 kişi daha yazmış bu ses olayını. Hepsi pedal değiştirmiş hepsine kum girmiş öyle mi ?

Bırakın allah aşkına. Ben yüksek lisans mezunu aklı başında adamım. 20 tl lik işi bedavaya getireceğim diye burda yalan söyleyecek biri değilim. Adamın bana bağırmasından yandaki esnaf bile çıktı noluyor diye. Gidin onlara sorun ne olmuş ne bitmiş.

01B63F31-C032-4C30-A41B-6ED358E9CC99.jpeg 806E9FF9-8F5B-4EDF-8CA5-6B7D6BE28E57.jpeg

Pedal değiştirmek istesem spd pedal takarım. Başka düz bir pedal takmam ama daha o seviyede değilim. İlerde pedal değiştirme düşüncem olursa spd bir pedal takarım kesinlikle.

Müneccim gibi uzaktan bakarak bana da kum girmiştir diye söyledi. Gözüyle röntgen çekti sanırım.

Karaani Abimiz birde yalan iftirada bulunmuş. İyice gözümde bitti bu adam.

Sizde olayı bilmeden benim yalan söylediğimi yok herşeyi bedavaya getirdiğimi yazıyorsunuz. Pes doğrusu.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Elbet yalan ortaya çıkar. Kendimi rezil etmek pahasına burda konu açıp yalan söylemem ben. Ne olduysa anlattım.

Benim bir hatam varsa o da kendimden yaşça büyük birine sesimi yükseltmem oldu. Ama onun bana bağırması ile bende sesimi yükselttim.

@uslsy

Karaani ye inanıp böyle ithamlarda bulunmaya iten nedir sizi ? Bende bunu çözemedim. İş ilişkisi mi var ?

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
Scudo
Konu ile alakası yokta o pedal o bisiklete hiç uymamış çok alakasız duruyor:hihi:

@Devilsbutcher

Evet bana bunu yazdığım için bisiklet hediye edecek. :)

@thieft3000

Carraro sportive 327 güncesi

2015 de bir abimiz konu açmış. Aynı pedal. Carraro böyle uygun görmüş.

@uslsy

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Sizin gibiler yüzünden bu adama kimse ses çıkarmamış. Herkese ( en az 6-7 kişi bu forumda ) aynı şekilde davranmaya devam ediyor / edebiliyor.

@Devilsbutcher

Adamı aradım ben.

Çok anlamıyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla pedal rulmanında sorun varmış. Kronik bir sorun. Değişmesi gerekiyormuş. Ben garanti belgesi ve fatura ile şimdi bu işlemi yaptıramayacak mıyım ? Bunun kupon ile ne alakası var.

Vites içinde takır tukur geçiş oluyor. Altus-Acera ikilisinden daha iyi bir performans gelmesi lazım değil mi ? Bu normal değil. Belki ilk kurulumu yapan benim aldığım yer yanlış ayar yaptı ama sonuçta yetkili servise gidiyorum ben bakıp yapacak tabiki.

Çinden birkaç parça ürün aldım. Bisiklet bilgisayarı bozuk çıktı. Adam ücretsiz direk yenisini gönderdi sorgusuz sualsiz.

2012 yılında da aldığım dell marka laptopun bataryasının sorunlu olduğunu mail atmıştım. Ertesi gün bir yetkili beni aradı ve adres istedi. Hiçbir kanıt istemeden ups Kargo ile 2 gün sonra Yunanistan dan bir kutu geldi. İçinde yeni bir batarya.

Yani accell carraro da kendini kurumsal firmayım sansın.

Bahri Kaplan arkadaşımızda şunu söyledi; (bknz. Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Klubü)

Arkadaşlar ben de Denizli Accell Bisiklette çalışıyorum. Sattığımız bisikletlerin tüm bakım ve arızalarını garanti süresinde, parça değişimi yoksa ücretsiz olarak yapıyoruz. Kim olursa olsun vites ve fren ayarlamasından, lastiğe hava basmaktan, zincir yağlamaktan kesinlikle para almıyoruz. @Devilsbutcher arkadaşımızın servis ile yaşadığı sorunu Accell yetkililerine bizzat ileteceğim. Nasıl servis hizmeti veriyorlar, nasıl esnaflık bir türlü anlamıyorum.

Ben zaten herşeyi bedavaya getirmeye çalışıyorum. Evet evet sorun bende. Karaani bisiklet işini çok iyi yapan bir “yetkili” servis.

• Beğen
Tepkiler: kerem E ve Cyanide
@Devilsbutcher arkadaşım boşuna parmaklarını yorma ben o veysel denen adamı tanıyorum (normalde kendimden büyüklere böyle itham etmem ama inanmayan gitsin iki kelam etsin bu adamla bana hak verecektir. BU adam bütün kötü ithamları hakediyor esnaflıkla ve insanlıkla uzaktan yakından ilgisi yok) bütün herkese davranma şekli böyle oldugunu bildigimden Senin burda yalan söylüyor olduguna inanmıyorum.

Sana tavsiyem sincandaki emre biisklete git garantiden çözülebilirse %100 sorununu halledecektir. Karaninin bahsettiği kupon ise bisikletle birlikte 6 aylık periyodlarla toplamda 2 defa kullanılmak üzere tamir bakım kuponu. Yibadan aldıgın bisikletlere genelde yüzeysel ayar yapıyorlar vitesten gelen ses çözülür bakımını yaptırırsın emre bisiklette.kuponun yoksada bir hal çaresine bakar harun bey.emin ol sorununu her türlü çözer. Sen yarın al götür bisikletini oraya pişman olmazsın.

@danceros teşekkür ederim hocam.

Yarın yiba yaycılar bisikleti de arayacağım madem böyle bir kupon vardı neden bana bahsetmedi yada vermedi. Ben sandımki sadece kurulum kuponu oluyor. Bisiklette kurulu olduğu için sorun etmedim. Ama içinde 6 aylık periyotlar halinde bakım olayını bilmiyordum.

Manisa da Adem Usta var kulakları çınlasın bişey sorsan devlet sırrı gibi cevap vermez konuşmaz ve pahacıdır onu anımsattı tarifleriniz ...

@historiyst

Hocam bu adamın en son yaptığı yalan iftira beni çok sinirlendirdi. Bu işin peşini bırakmayacağım. Herkese bu şekilde davranıp yanına kar kalacak sanıyor.

Takip ettiğim birkaç foruma daha yazdım bu konuyu. Şikayetvar.com a da yazdım. Accell e de mail attım. Elimden geleni yapacağım. Biz sustukça bunun gibi adamlar daha fazlasını yapmaya devam edecek.

Belirli bir seviyenin üzerindeki kişilerin yaptığı ( kimle tanıştıysam gayet efendi, bilgili, görgülü, insan gibi insan oluyor genelde bisikletçiler ) bu sporu, bunun gibi adamların eline bırakmayacağım.

Ve son bir bilgi arkadaşlar. Yazdığım diğer forumlardan birinde cevap attı bir arkadaş.

Bu Karaani Bisiklet in ne carraro ne de accell in resmi internet sitesindeki yetkili servis listesinde ismi yok. Sanırım bu hareketleri yüzünden iptal edildi. Ama hala yetkili servis gibi takılıyor.

Ben bana bisiklet ile beraber verilen kitapçıktan bakmıştım listeye. Güncellenmemiş demekki.

Fakat hala carraro bölge yetkili bayi gibi bir tabelası var.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Aynen öyle satış noktalarında gözüküyor ama servis olarak yok ...

@historiyst

Birde o adama inanıp beni yalancı çıkarıyorlar. Bu adamın satış bayiliği bile iptal edilse yeridir. Kendini yetkili servis sanıyor ahkam kesiyor. Benden kupon istiyor. Bisikleti internetten alıp kuponu ile gidenlerin bile kurulumunu yapmayıp para isteyen hatta benden niye almadın diyen bir adam bu işte.

Buarada başka bir arkadaşın da başına şöyle bir olay gelmiş. Bir çocuk gelmiş 6-7 yaşlarında. Abi lastiklere hava basar mısın demiş. Ondan 5 tl istemiş. Çocukta yazık geri dönmüş gitmiş. Bu olaydan sonra daha söze gerek yok.

O da çok insafsızmış harbiden burdaki misalen denkgeldi 1 tl istedi çocuktan ... :)

Türkiye 'de kurumsallık ne arar ki? Çok fazla üstüne düşmeyin, işin zevki kaçar. Yorumlara bakarak servis haricinde bir yere yaptırın, geçin. Bugün Türkiye den alacağınız her markada bu sorunu yaşarsınız. İsmi yetkili bayi olunca, kurum kültürü yada markayı koruma duygusu yüklenmiyor. O adam bugün senle bu sorunu yaşar, yarın unutur. Müşterisi zaten sabittir. Keyfiniz kaçmasın..

@mlhkrc ben bir sorun yaşadım. Amacım forum arkadaşlarımın da böyle bir sorun ile karşılaşmamaları için uyarmak. Yinede ben giderim diyen varsa saygı ile karşılarım.

Ama böyle bu tip adamlara susup ses çıkarmayınca bunlar kendilerinde cesaret buluyorlar. Birde (link) diye site yapmışlar. Hakkımızda kısmında müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz yazmışlar. Buna çok güldüm gerçekten.

Benim Keyfim kaçtı kaçacağı kadar birazdan onun keyfi kaçsın.

@Devilsbutcher Siz yapmanız gerekeni yaptınız. Her zaman hakkı ve hakikati gözeten bilince sahip olunması gerektiği düşüncesindeyim.
"Haksızlık karşısında susan dilsiz Şeytan'dır" hadis-i şerifi hatırlamak yeterli.

Esnaflık olayına hiç şaşırmıyorum ama şu hava basma olayına gerçekten ayar oluyorum.

Hadi kompresörün vardır elektrik harcarsın anlarım 1 tl ama el pompan vardır işin yoksa basarsın işin varsa verirsin müşteri kendi basar. Hiç kafalar çalışmıyo işte. Hava basmaya para alırsan sana basarlar kardeşim. Ben bisikletçi olsam sırf müşteri ilgisi çekebilmek için bedava hava basarım. Neyse geçmiş olsun. Olur böyle şeyler gitmeyin işte bi daha.

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
Geri