Scudo Sports

Batı Karadeniz Bikepacking Turu

akgulcemal

Forum Bağımlısı
Tepki
769
Bisiklet
Focus
Yeni bir bikepacking videosu ile karşınızdayım arkadaşlar. Bu videomuzda Bartın'dan başlayarak batı karadenizde pedallıyoruz. Batı karadenizin sahil hattının zorluğunu hep duyardım orada bisiklete binmiş arkadaşlardan , gerçekten söylendiği kadar zorlu ve yıpratıcı bir coğrafya. Sıcak ile eğimler birleşince ilk günün rotasını tamamlayamadık malesef. Sonrasında yeni bir alternatif oluşturarak eski rotaya bağlanıp diğer günleri tamamladık. Turun ana hedefi olan Horma kanyonu ve çevresindeki yollar muazzam bir deneyim yaşattı bizlere. Umarım videoda sizlerle birazcık olsun paylaşabilmişimdir. Beğendiyseniz kanalıma abone olabilirsiniz , her türlü yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum.

Scudo
Şu an açtım izliyorum. Bağışlayın ama keşke "Türkiye" adıyla yükleseydiniz diye yakınmadan edemiyorum.

Video çok başarılı.. Rota, yollar, çekimler, video montajı.. Her ayrıntısıyla sade ve bence çok kaliteli bir video olmuş, emeklerine sağlık... :)
Horma kanyonu kısmı gayet tatmin edici..

Merhaba,

Elinize, pedalınıza sağlık. Çok güzel bir tur olmuş. Çekimleriniz ve videonuz da çok güzel. Pedalladığımız ve gezdiğimiz yerleri güzel çekimlerle görmek keyif verici.
(Ben de kanyonu bisikletle geçmeyi düşünmüştüm turdayken ama tur bisikletiyle geçmek zor olabilir diye düşünerek vazgeçmiştim. :) )

Paylaşımınız için teşekkürler.

five

Bu arada geçen hafta Uzak sürüşünde beraber sürmüşüz.. İzmit'ten çok kısa katılıp Umuttepe'den sonra ayrıldığım için muhabbet edememiştik :) umarım diğer sürüşlerde görüşürüz :)

Videonuzu izledim, çok beğendim tebrik ederim. Emeğinize sağlık, pedalınıza kuvvet. Şimdi kanalınıza abone olup altına yorum bırakacağım :)

@Cemal Ç. İlk videoyu o başlıkla yüklemiştim aynı seride devam ediyorum , illa Turkey yazsın diye bir takıntım yok belki sonraki videoda değiştiririm teşekkürler öneriniz için.

@five Aslında biz de yürüyerek geçeriz diye düşünmüştük ama sabah erken saatte kanyona girince neredeyse kimse yoktu ve bisiklete binmek de keyifli olunca büyük kısmını sürerek geçtik. Tur bisikleti ile eğilip geçmek gereken yerde sorun olabilirdi belki.

@muratkidiri Evet daha önceki uzaklarda da sürmüşüzdür birlikte uzaklar artık bayağı kalabalık herkesle tanışmak zor olabiliyor ,sizi takip ediyorum Strava'dan , gittiğiniz rotaları çok beğeniyorum. Özellikle geçen aylarda yaptığınız Bolu civarlarında olan rotayı çok beğenmiştim. Görüşmek üzere :)

Hormaya bisikletle izin vereceklerini sanmıyordum. Kimse yokken yapılınca güzel olmuş
Sizin özelinizde genel bir şey sormak istiyorum. Başlık İngilizceyse içerik niye Türkçe? İçerik Türkçeyse başlık niye İngilizce?

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
@a.erkan Aslında girişte bize sorun çıkarırlar diye bir düşünce vardı kafamda ama girişteki arkadaş bisikletler yokmuş gibi davrandı bize hiç sorun olmadı. Tamamen Türkçe ile kısıtlı kalmak istemememden kaynaklanıyor. Önceki videoma ingilizce altyazı eklemiştim buna da eklerim diye düşünüyorum.

harika sürüş, şahane video.. üstelik yol bisikletleri ve minimum eşya ile.. muhteşem, içim kıpırdadı🙌

• Beğen
Tepkiler: akgulcemal
Bir ay içerisinde tekrardan bu coğrafyada bisiklete binmenin planlarını yaptığım bu günlerde geçtiğimiz sene yapmış olduğum turun fotoğraflarına bakmak beni fazlasıyla motive ediyor. Videonun yanında çekmiş olduğum fotoğraflardan bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.
DSCF4083.jpgDSCF4036.jpgDSCF4139.jpgDSCF4092.jpgDSCF4095.jpgDSCF4089.jpgDSCF4205.jpg

cemal yolla mı gravelle mi gideceksin?

Merhaba selamlar , Kastamonu dağlarındaki maceramızın ikinci sezonu ile karşınızdayız. İlk gidişimizde tamamlayamadığımız Cide-İnebolu rotasını bu sefer Cide'den başlayarak geçtik ve ardından Küre dağlarında harika iki gün geçirdik. Sahil yolu ve Küre dağlarını mutlaka gezip görülecek yerler listenize ekleyin , pişman olmayacaksınız.

Şimdiden iyi seyirler , videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olmayı unutmayın !

Merhaba selamlar , Kastamonu dağlarındaki maceramızın ikinci sezonu ile karşınızdayız. İlk gidişimizde tamamlayamadığımız Cide-İnebolu rotasını bu sefer Cide'den başlayarak geçtik ve ardından Küre dağlarında harika iki gün geçirdik. Sahil yolu ve Küre dağlarını mutlaka gezip görülecek yerler listenize ekleyin , pişman olmayacaksınız.

Şimdiden iyi seyirler , videoyu beğendiyseniz kanalıma abone olmayı unutmayın !

Daha öncekiler gibi bu videoda gerçekten çok güzel olmuş, gerek çekimler olsun gerekse manzara olsun mükemmel elinize emeğinize sağlık. Bir kaç şey sormak istiyorum daha önce sorduysam kusura bakmayın.
-Kamera olarak ne kullanıyorsunuz?
-Gözlüğünüz Oakley'in hangi modeli? Kulak sağına gelen kısmında sanki çatal iğne varmış gibi geldi merak ettim.
-Hem sizdeki hem de arkadaşınızdaki bisiklet nedir? Sizdekini gravel olması dolayısı ile arkadaşınızdaki de hub sesinin fazlalığından dolayı merak ettim.

Daha öncekiler gibi bu videoda gerçekten çok güzel olmuş, gerek çekimler olsun gerekse manzara olsun mükemmel elinize emeğinize sağlık. Bir kaç şey sormak istiyorum daha önce sorduysam kusura bakmayın.
-Kamera olarak ne kullanıyorsunuz?
-Gözlüğünüz Oakley'in hangi modeli? Kulak sağına gelen kısmında sanki çatal iğne varmış gibi geldi merak ettim.
-Hem sizdeki hem de arkadaşınızdaki bisiklet nedir? Sizdekini gravel olması dolayısı ile arkadaşınızdaki de hub sesinin fazlalığından dolayı merak ettim.
Merhaba, öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler.

-Önceki videolarda DJI Pocket 2 kullanıyordum bu videoda yeni modeli olan Pocket 3'e geçtim.
-Gözlük Oakley'in BXTR metal modeli, Aynı gözlüğün yan tarafı standart olan versiyonları var bu modelde sapların bir kısmı metal tercih edilmiş.
-İki bisiklet de Scott marka , benimki Speedster gravel modeli sram rival axs grupset mevcut. Lokman Addict rc kullanıyor sram force axs grupsetle. Videonun gürültü düzeyini yükselten göbekler ise Dtswiss'in 180 modeli.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve srdrmrs
Geri