Scudo Sports

Batı Karadeniz. Akçakoca. Memleketim.

Scudo
@Tamer KAMIŞLI

Çok teşekkürler Beğendiğinize sevindim umarım buraları görmek sizede nasip olur :) sağlıcakla kalın...

@Orhanalkaya

Çok teşekkürler Evet Akçakoca gerşekten güzel yaşanacak bir yer :)

@Gökhan Selçuk

Çok teşekkürler.. sizede nice turlar diliyorum :)

@81samara18

Akçakoca Akçakoca diye diye memleketi gördük hemde bisikletle :)
Bir dahakine seninle inşallah :)

@adapolat

Çok teşekkürler :)

@abdullah keleş

Daha evvel Zonguldak"tan geçip Amasra"ya kadar pedal çevirdim dönüşte yine Zonguldak"ta konaklamıştım :)
Ayrıntılar bu linkte https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=67003&highlight=

@Okan Örs

Çok teşekkürler Beğendiğinize sevindim, sağlıcakla kalın :)

@selçuk merdane

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :) :)

@Berkcan ERGEN

Akcakoca, Ankara icin denize en yakin olan ve sık gittigimiz yerlerden biri. Ama bisikletle yaptiginiz bu geziyi hayranlikla okudum. Bu arada fotograflar ve rapor cok ozenli cok guzel olmus. Bunlari gorunce gaza geliyor insan :)

BIsiklet uzerinde oturus pizisyonunuzu merak ettim bu arada, var mi oyle bir foto? Bir de sizin gidonla yol bisikleti gidonlarini boyle bir gezi icin karsilastirabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Biz de gidip görmüş kadar olduk. Ayaklarınıza sağlık...:)

• Beğen
gerçekten enfes bir tur gerçekleştirmişsiniz.fotoğraflarınıza büyük bir keyifle baktım.
ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Akçakoca'ya hiç gitmedim.Çok merak ettiğim bir yer gitmek nasip olmadı :( Kadir bey fotoglaflar ve anlatımınız sayensinde gitmiş kadar oldum diyebilirim çok teşekkürler. Sizi tebrik ediyorum böyle bir tur gerçeklestirdiğiniz ve Tabiat'ın güzelliğini bizlerle paylaştığınız için:) Emeğinize Sağlık...

• Beğen
Tebrikler Kadir,
Hedefler belirleyince km ler ve zaman akıp gidiyor.
Başarı kendiliğinden gelmiyor, emek zaman harcamak ve bu şekilde ulaşmanın tadı başka.
Akçakoca hakkında çok bilgim yoktu.
Görmüş olduk ellerine sağlık.

• Beğen
mükemmel anlatım mükemmel fotoğraflar.. ayağına sağlık..

• Beğen
@TurgutRiis

Çok teşekkürler Kardeşim :)
İnsanin bisikleti kapıp yollara düşesi geliyor, diyorsun yaa senin bisiklette o günleri bekliyor :)
Sağlıcakla kal selam ve sevgiler...

@sakir yetisen

Antalyaya selam ve sevgiler sağlıcakla kalın :)

@Özgür Kılınç

çok Teşekkürler :)
Eğer hala koşmuyorsa Büyük ihtimalle geri dönmüştür :D ... aklımdan geçti birşeyler vereyim yesin diye ama sadece yanımda muz vardı...
(link)

@leicam9

@DoğukanYılmaz

Çok teşekkürler beğendiğine sevindim Doğukan :)

@Ömer Tuna DİKİCİ

Bende teşekkür ederim, sağlıcakla kalın...

@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler Cüneyt abi :)
kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın...

@İslam Gölge

Çok teşekkürler İslam :) nice turlara...

@Frédéric LAPOİNTE

Çok teşekkürler Frederic... Akçakoca güzeldir yolunuz düşerse bekleriz :)

@Erdem Ş.

Çok teşekkürler Erdem :)
Dükkanda karşılaşmamız ilginçti :) Her zaman beklerim...
İdman yaptığın sürece performas elde etmek mümkün tamamiyle sana bağlı bir durum :)
O fotograf gerçekten güzel :)
Sağlıcakla kal görüşmek üzere...

@Hasan Bahri Toros
Teşekkürler Hasanım eyvallah...

@Alpaslan.Savacı

Merhaba...
dediğiniz gibi yazın Akçakoca"da 06 plaka araç sayısında bir hayli artış oluyor :)
Gezi gerçekten çok güzeldi, teşekkür ediyorum size.. Bisikletimin gidonu son derece rahat ama uzun yolda yol bisikleti tarzı gidon daha fazla değişik tutuş imkanı sunduğundan daha rahat olacağı kanaatindeyim...
(link)

@M.Cevat Bayhan

Geziye iştirak ettiğiniz için teşekkürler :)

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Geziyi beğendiğinize sevindim çok teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın

@Aynur Güneş

Zaten akçakocaya gitmek tehlikeli, hiç gitmediyseniz gitmenizi tavsiye etmem çünkü alışkanlık yapar :)
Çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için, sağlıcakla kalın nice turlara :)

@Soner Sarihan

Çok teşekkürler Soner bey...
Dediğiniz gibi hedef belirlemek önemli, sizin İznikte ultra maraton koştuğunuz zamanki kararlılık gibi bende Akçakocaya bir günde varma hedefi ile sonuca ulaştım çok şükür :)
Akçakoca çok güzeldir karadenizin ender mavi bayraklı plajlarından birine sahip Akçakoca"yı görmenizi tavsiye ederim kesinlikle :)
Yorumunuz için teşekkürler sağlıcakla kalın... kazasız belasız hedeflerinize ulaşmanız dileği ile :)

@Yigit Kurt

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim :) sağlıcakla kalın...

@Kadir AYINTAP

Evet, oldukça ilginç oldu. İyi ki tanıştık. Davet için teşekkür ederim. Bundan sonra vaktim olunca uğramaya çalışacağım. Performansımı yükselttiğim zaman uzun turlarda da birlikte seyir ederiz inşallah.

Çok güzel bir tur olmuş resimleri imrenerek inceledim pedalınız hep dönsün:alkis:

• Beğen
birgün abdullah abinin yanına gidicem yemeğini yiyip döncem ama dönüşüm sahilden olcak :) Ben olmadan nasıl gittiniz ya tek çekilirmi o yol :)

• Beğen
tebrikler süperrrr olmuşşşş bende çok istiyorum böyle bir geziyi acele etmeden aheste aheste

• Beğen
Bisikletin, bisiklet sporunun, Tur'un, bisiklet sevdasının hakkını vermek bu oluyor herhalde. Tebrikler. Görünce insanın canının çekmemesi mümkün değil. Çok güzel fotoğraflar, çok güzel bir anlatım, çok güzel bir tur. Tekrar tekrar tebrikler....

• Beğen
@Mehmet Ser

İstediğin zaman gidip yemeğini yiyebilirsin :)
Sen olmadan pedal çevirerek gittim geldim :D zevkli bir yolculuk oldu ama sende olsan daha güzel olurdu eminim...

@orhan0911

Teşekkür ediyorum...
Evet bu tur aheste aheste çok daha güzel olur eminim :)

@oğuz çetinkaya

Çok teşekkürler...
Güzel görüşleriniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum daha güzeli size nasip olsun nice turlara :)

@engin güner

Soğukkende pek çekilmez karadeniz kıyısı :)

Elinize,ayağınıza sağlık gerçekten çok güzel bir tur olmuş. Gerek fotoğraflar gerek anlatım oralara gitme isteği uyandırıyor insanda.

Geri