Scudo Sports

Batavus course ( singel mı? yarış bisikleti mi ?

Bu bisiklet singel mı daha iyi olur? Vitesli yarış bisikleti mi?

• Toplam katılım
    23

vebag

Aktif Üye
Tepki
139
İsim
ethem kardaş
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar merhaba

Bayadır güzel bir klasik bisiklet alıp singel yapmak istiyordum, sağolsun bisikletçim baya zaman harcayıp fotoğraftaki bisikleti bulmuş, sizden biraz fikir almak istedim. Sizce bu bisikleti singel mi yapsak yoksa klasik yarış bisikletimi ?

Yoksa ufak tefek tadilat ile böyle kullanmak mı, lastik jant vb.

Başka herhangi bir fikriniz varsa her türlü öneriye açığım, şimdiden teşekkürler

583.jpg 584.jpg 585.jpg 586.jpg 589.jpg 590.jpg 591.jpg 592.jpg 593.jpg 594.jpg

Scudo
fikirleri bekliyorum :)

Valla hocam Adanadaysanız eğer single speed olur. Değişik bir bisiklete binmiş olursunuz arada gezersiniz. Ben de bir fixie arayışındayım. Bakın elemanın batavus çok güzel olmuş bence :
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/dc/8d/b8/dc8db8dbaa382da2aaa0179da737e474.jpg

• Beğen
Tepkiler: vebag
haRBİDEN ÇOK GÜZEL olmuş, baya kararsız kalıyorum aslında seçim yapmak ta

bakalım singel mı, vitesli mi yapacaz son söz tekin abi de :)

Orjinal vitesleri sorunsuz ise bence vitesli kullan
Ama vitesleri değiştirmen gerekecek ise
Single kullan
Kırmızı bisiklet kontra gibi

Vites yokuş çıkarken ya da uzun yolda iyi oluyor

• Beğen
Tepkiler: vebag
vitesi orginal değil

Single speed bence de çok yakışıklı durur. Özellikle Bullhorn tarzı gidon ve Brooks tarzı sele ler ile görüntüsü çok daha iyi olabilir. Tabi ki bunun birde boya işi var patlamış bir kırmızı ile bisiklet uzay seviyesine doğru yavaşca ilerlemesi kuvvetle muhtemel.

Yanıtların azlığından yakınmışssınız ama sorunuz, doğru soru olmayabilir mi? Bu tür bisikletleri "toplama" nın asıl hedefi orijinal haline getirmek olmalıdır diye düşünülür genellikle. Bisikletin üzerimndeki bir çok şey (maşa, gidon boynu, sele,vs) orijinal görünmüyor ama bisikletin orijinali vitesli sanırım ( (link) ). Bu yönde bir çaba daha değerli sonuç verir kanısındayım. Kolay gelsin.

Bu da bir toplama öyküsü. (link)

@Atalay Mete arkadaşıma katılıyorum. Klasik araç ( araba, motosiklet, bisiklet vs) restorasyonu çok masraflı ve çok zaman alan bir uğraş ama işin zevki orada.

fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim

Geri