Scudo Sports

Başvurular Açıldı -16-19 Mayıs 1. Ege Üniversitesi Bisiklet Festivali

Merhaba arkadaşlar sorulara cevaplar hemen geliyor :) Kafalarda soru işaretleri kalmasın.;)

@el turco

@bisikletcanavari

DH parkurunda arkadaşlarımızın kendi imkanları ile hazırladıkları rampalar mevcut. Çıkış şu an için bisikletlerle görünüyor. Kişi sayısına bağlı olarak araç ayarlamaya çalışıyoruz. Eğer başarabilirsek araç ile çıkma şansınız olabilir. Böyle birşey olursa büyük bir lükse sahip olmuş olacaksınız çünkü Bora'nın da dediği gibi orayı hazırlayanlar bile bisikletleri ile çıkıp iniyorlar:D

Bu arada eğer DH parkuruna girecekseniz gerekli koruma önlemlerini almış olmanızı önemle rica ederiz. Korumasız olmanızdan kaynaklı oluşabilecek kazalarda sorumluluk kabul edemeyiz. Lütfen kimse üzülmesin!

@latif kavak

Gerçekleştirmeyi planladığımız yarışlar zaten profesyonel anlamda değil eğlence amaçlı yarışlar olacaktı. Ne yazık ki gereken desteği alamadığımız için iptal etmek zorunda kaldık. Siz de bir kez yarışmadan eğlencenin tadını çıkarırsınız bakarsınız mangalcı bisikletçilik alışkanlık yaratır;) Emin olun daha fazla keyif alacaksınız.:D

@bisikletcanavari

Kumlu bir toprak fazla zarar verebilecek kayalar yok fakat lastik rampalarda gömülebiliyor. Ben her iki lastiği de yanınıza almanız taraftarıyım. Duruma göre değiştirebilirsiniz.

Scudo
Aşağıda bulunan linkten ilgili tüm yerleri görebilirsiniz. Üzerinde tüm güncel bilgileri ve alanları bulabileceksiniz.

(link)
(google maps linkidir)

Şimdilik görebileceğiniz yerler:
  • Kamp Alanı
  • Otogar
  • Havaalanı
  • Duş-WC yerleri
  • Otopark yerleri
  • Manastır yolu
  • yelken yeri
Yakında girilecek bilgiler:
  • Ahmetli kamp yeri
  • Ahmetli güzergahı
  • Gidilecek tüm güzergahlar
  • Sorularınıza göre anlatımlı yollar

Ege Üniversitesi Kampusünde olacak çadır alanı 25-27 Nisan 2008 'de "11. Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımı Sempozyumu"nda da çadır alanı olarak kullanıldı. Google üzerinden baktığınızda çorak görünen bu alanın son durumunu aşağıdaki fotoğraflardan görebilirsiniz. (Üstteki fotoğrafın tarihi 2008 olacak:) )

http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v234/11/74/769109619/n769109619_505451_9573.jpg
http://photos-a.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v235/98/76/737133940/n737133940_499464_3495.jpg

http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v241/48/46/1143046310/n1143046310_30041233_7072.jpg

Ahmetli'ye giderken çadırlarımızın fln toplanıp gidileceği belirtilmiş.(kısaca pılımızı pırtımızı toplayım gidicez :) ) Çadırlarımızı ve diğer kamp ekipmanlarımı kendimizmi taşıyacağiz? Çünkü bu duruma göre exra bisikletimin arkasına bir bagaj tamam gerekebilir galiba...

Ayrıca ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.HAlimizden anlayan ve çok açıklayıcı cevaplar veriyorsunuz.Sizleri tebrik ederim.ÖZellikle googlemaps haritası ve işaret noktaları çok işimize yarayacak ;)

• Beğen
Tepkiler: derya.yildirim
@bisikletcanavari

Ahmetli'ye giderken eşyalarımızı taşıyacak ve yolda bisikletlerimizde herhangi bir sorun olması durumunda gerekli olan teknik malzemeleri taşıyacak olan bir eskort araç olacak. Bize sadece pedal basıp gitmek kalıyor :) Ayrıca valilikten onay gelirse hem ahmetli turunda hem de son gün yapılacak olan İnciraltı turu için polis eskortu da sağlanacak.

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiye dek yapılan başvurular için ilginize teşekkür ediyoruz.

Bunun yanında başvuruların uzatılmasına yönelik taleplerin yoğunluğunu göz önünde bulundurarak son başvuru tarihini 11 Mayıs 2008 00:00 olarak uzatmış bulunuyoruz.

İlginiz için yeniden teşekkür ederiz.

Festivalde görüşmek üzere.

Saygılar & Sevgiler

Downhill yapmak isteyen arkadaşları 740 metrelik bir tepeye çıkarıp üzerinde manastırın ve 3-4 adet irili ufaklı uçuşun da bulunduğu parkurdan indireceğiz.
Yeterince tatmin olacaklarına eminim, tatmin olmayanları da yolun 4 te 1 ine çıkartıp tekrar aynı parkurun son kısmını indireceğiz.

Hazırlıklarımız son hız devam ederken, kesinleşen veya atladığımız detaylardan bahsedeyim.
  • 16 Mayıs'ta başlayacak olan Ege Üniversitesi Şenliğinin açılış kortejinde bulunacağız. Bu kortej 11.00'de olacağı için öncesinde gelmiş olmanız hepimiz için daha güzel olacak. Kortejin güzergahı farklı olsa da bir fikir edinmeniz için "(link)" videosunu youtubeda bulabilirsiniz. (youtube'u açılmadığından link veremiyorum)
  • 16 Mayıs akşamı eğlencemizde Feridun Düzağaç var.
  • Kampüste kamp alanın yanında bulunan tenis kortları binası 24 saat açık olup 24 saat duş-wc imkanı olacak.
  • Yine kampüste havanın yağmurlu olması durumunda kamp yerine 1 km uzaklıkta bulunan kapalı spor salonunda çadır sorunu olmadan kalacağız.
  • !!! İzmir'den katılacak kişilerin de başvuru formunu doldurup Derya'ya göndermesi gerekiyor. Yemek ve lojistik imkanından yararlanabilmeleri açısından çok önemli.
  • 19 Mayıs'ta törenler stadyumda yapılacağı için törenlere katılmamız öncesinde ve sonrasında çok zaman kaybettireceği için bizce ve valilikçe uygun görülmeyerek iptal edildi.
  • Yine 19 Mayıs'ta İzmir Kayıkları ile yaşayacağımız yelken keyfi için o günkü hava şartları haricinde bir engel yoktur.
(link)

Şimdilik bu kadar..
GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Haberler oldukça sevindirici.Umarım bol katılımlı bir organizasyon olurda diğer bisiklet sevdalısı diğer insanlarla tanışma,sohbet etme imkanımız olur.

• Beğen
Yanınızda bisiklet ile ilgili video, slayt, film, tanıtım CD'lerinizi de getirin. Akşamları projeksiyon sistemimiz de var artık. Ayrıca 18 Mayıs akşamı kamp alanındaki konseri söylemiyorum bile...

Çok güzel 1 organizasyon tebrik ediyorum.Bende İzmirde oturuyorum bu festivali kaçırmak istemiyorum ama kalmayacacağım günübirlik geliceğim.Bu yüzden kayıt yaptırmam gerekli mi?

• Beğen
@nazo
Evet İzmir'deki katılacak bisikletlilerin de form doldurması ve katılacakları zamanları belirtmeleri önemli.. Hazırlıkların kapasitesi buna göre şekillenecek...

• Beğen
bende katılmak şsterim ama foruma dun uye oldum ve organizasyondanda bugun haberim:( oldu ben zaten ege ün. okuyorum katılmak için ne yapabilrim :p

• Beğen
Biz (TÜBİT)Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak gelcez,üniversitemize gelceklerin listesini verdik size iletilcek herhalde kayıt kaptırmaya gerek var mı?

Kolay gelsin

Geri