Scudo Sports

Başvurular Açıldı -16-19 Mayıs 1. Ege Üniversitesi Bisiklet Festivali

Gerçekten çok güzel bir organizasyon olmuş Bende babamı ayarlayabilirsem gelmeyi düşünüyorum. Görüşmek dileğiyle!!!

• Beğen
Tepkiler: derya.yildirim
Scudo
@derya.yildirim

süper bir proje emeği geçen herkezi ayakta alkışlıyorum :winkenlux kesinlikle orada olucam saygılar

• Beğen
İnşallah gelebiliriz gelirsek biraz kalabalık geliriz gelemezsek hiç ama gerçekten böle bir planlama harika azırlayan herkeze buradan teşekkülerimi sunarım devamını beklerim :)(

çok güzel bir haber..düzenleyen arkadaşları tebrik etmek istiyorum..bnm hedefledii,ğim üniversite

• Beğen
Merhaba arkadaşlar,

Festivalimiz hakkında birkaç gelişmeyi sizlere aktarmak istiyorum.

*Festivalimizin ilk günü yani 16 Mayıs 2008 sabahı İzmir Otogarı'nda karşılama standımız bulunacaktır. Orada sizi bekleyecek olan görevli arkadaşlarımız bagajlarınızı sizlerden teslim alacaktır ve saat 12:00'de eşyalarınız kamp alanına getirilmek üzere garajdan alınacaktır.

Bu sırada saat08:00'den 12:00'ye kadar her saat başı kampüse rehberlerimiz eşliğinde konvoy halinde bisikletli ulaşım sağlanacaktır.

*20 kişilik bir kontenjan dahilinde çadırı olmayanlara çadır temin etme şansımız bulunmaktadır.

* Festivalimizin 2. ve 3. günlerinde katılımcılar üç ayrı gruba ayrılacaktır. Bu guplar
-MTB & Yol
-DH
-BMX & Trial & Street kategorilerini içermektedir.

Gerçekleşecek etkinlikler eş zamanlı olacağı için katılımcılar yalnızca birine katılabileceklerdir. Bu sebeple katılmak istediğiniz faaliyete uygun bisikletleriniz ile gelmenizi rica ederiz.

*Festivalimiz kapsamında gerçekleştirmeyi planladığımız yarışmalar sponsor bulunamaması sebebi ile iptal edilmiştir.
*Katılımcılardan kayıt sırasında 5 YTL alınacaktır

Programımızın son hali aşağıdaki gibidir.

1. GÜN
09:00 Kayıt
11:00 Açılış Korteji
12:00 Öğle Yemeği
14:00 Tanıtım Sunumları
19:00 Akşam Yemeği
21:00 Eğlence

2. GÜN
08:00 Kahvaltı
10:00 Yol İçin Hazırlık
11:00 Yola Çıkış(Ahmetli)
17:00 Tahmini Varış(Dereköy)
19:00 Akşam Yemeği
21:00 Çadır Kampı

3. GÜN
10:00 Serbest Zaman
12:00 Yol İçin Hazırlık
13:00 Yola Çıkış(Bornova)
19:00 Tahmini Varış
20:00 Akşam Yemeği
21:00 Eğlence

4. GÜN
09:00 Yol İçin Hazırlık
09:30 Yola Çıkış(İnciraltı)
11:00 19 Mayıs Kortejine Katılım(Alsancak)
13:00 Öğle Yemeği(İnciraltı)
14:00 Yelken Turu
15:00 Yola Çıkış(Bornova)
19:00 AkşamYemeği
21:00 Veda Partisi

Hala kayıt yaptırmadınız mı? Son 4 gününüz kaldı

• Beğen
Tepkiler: g-f-u ve kartal_92
Festival kapsamında 2. ve 3. günler gruplara ayrılacakmış. mtb ve yol kategorileri aynı başlıkta toplanmış.Bu grupun parkuru genelde asfalt zemindemi olacak? Ben mtb bisikletimle geleceğim fakat yolun geneli asfalt ve ince teker için sorun yaşatmayacak bir zeminse tüm yol ben 1.40 lastiklerimle gelmeyi düşünüyorum.Ya da sizlerden bilgi alayım.Gideceğimiz yol için 1.95 mtb lastiğimi uygun olur.Ypksa 1.40 yol lastiğimi :)

• Beğen
Gidilecek yolun yalnızca %5 kadarı hatta daha da azı toprak zemin olacak. Gerisi sürekli asfalt olacak.

• Beğen
Tepkiler: AZONİC
Peki %5 lik toprak kısmın durumu ne? Yani bozukmu? Yukarıdaki yazdıklarınıza göre ince lastiklerimi takmanın mantıklı olduğunu görüyorum.Ki kalın lastiklerim asfalla çok yoruyor beni.Ve nerden baksak her gün 4 saat yollarda olacağiz....

buarada bsey sormak ıstıyorum.benım pazartesı ısyerınde olmam lazım. o nedenle otogarmı yoksa havalimanı mı unıversıteye daha yakın.tahmını ne kadar mesafe var arada izmirli arkadaslar cevap beklıyorum.slm lar.gorusmek uzere:)

Belgede görülen üniversitelerin ve 19 Mayıs Üniversitesinin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlıkları'na bugün saat 16.00 itibariyle ellerimle faks çekmiş bulunuyorum...
http://img206.imageshack.us/img206/8793/kapakti2.jpg
Ekinde gönderilen bir form var ancak o formdaki bilgiler yetersiz olacağı için festival sayfasındaki formun doldurulup gönderilmesi de gereklidir.
Faks gönderilen üniversitelerde kulüp kurmuş olanların ödenek almaları daha yüksek ihtimaldir, kulüp kurmamış olanlar da şansını bir denesin. Tabi ödenek alınmadan da olsa imkanlar doğrultusunda herkesi aramızda görmek istiyoruz.
Prosedürlerle ilgili her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırım.

Bu arada 16 Mayıs akşam eğlencemizde Feridun Düzağaç var, hazırlıklarınızı ona göre yapın (daha Egeliler de bilmiyor aramızda kalsın ;) )

Selamlar,
Öğrenmek istediğim bir diğer konu ise mtb bisikletimle Dh grubuna katılabilirmiyim.Sonuçta bisikletimle arazide daha fazla vakit geçirmek isterim.Ama buradanda şöyle bir soru türüyor kafamda.Dh grubunda bir parkurda (ki tahminlerim manastır olacağı yönünde :)) inip inip çıkılacakmı?

@bisikletcanavari

DH parkuru neresi olur bilmiyorum. bana da manastır mantıklı geliyor ama kampuse çok uzak. o yüzden başka biryer tercih edilir diye düşünüyorum. İnip inip çıkılacak mı derken bisikletle oraya çıkmanın zorluğundan bahsediyorsunuz sanırım. Aktivite DH - Down Hill - Tepe inişi olduğu için bisikletle çıkmak zorunda olmadığınızı düşünüyorum. bu bir yarış değil çünkü. Zira öyle bir yere ben de bisikletle çıkmak istemem hele ki bir DH bisikletiyle bu imkansıza yakın zaten.

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
MTB bisikletinizle DH parkuruna gidebilirsiniz. Sonuçta tercih sizin, nasıl isterseniz öyle. Sizleri DH parkuruna götürecek arkadaşlar nereyi belirledi parkur olarak bilmiyorum ama manastır kesinlikle olur. Kampüse uzaklık yaklaşık olarak 25 km. DH bisikleti de olsa gitmenin zor olacağını sanmıyorum, yol düz çünkü. Manastıra çıkış da bisikletle olur. Zaten o kadar uzun bi mesafe değil çıkış. Bazı yerlerde bisikletle çıkmak zor oluyor ama bu zamana kadar araçla hiç çıkılmadı, bu seferde öyle olur büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
lutfen su konuyu bir toparlayabilen cikar mi?
soyleki: cadir kurmak icin universite bahcesinde yer gosterilecek. alt yapisi nedir buranin? dus-WC vs? hic foto yokmu bahcenin?
sabah-oglen-aksam yemekleri goruluyor, ikram mi?
anlasilan gezi agirlik degil de, eglence agirlikli bir organizasyon. ahmetli, dereli, bornova bunlar kac km uzakliktalar. izmir'i bilmem. yelken turu da konulmus sonuna.
nasil bir hazirlik gerekli ve nasil bir butce yapmali?
cadirlar bahcede sabit duracak, esyalar nereye emanet edilecek? vs vs. bulamadim bunlarin karsiliklarini :((
tesekkurler

@abbaskara

İnip inip çıkılacakmı derken ''Sürekli aynı parkurdamı dolanılacak?'' demek istemiştim.Yani hep aynı mekanda bulunulacak anladığım kadarıyla.Aslında 80 mm amortisör ve hardtail bir kadrolu bisikleti fazla zorlamayacak single track bir parkursa sürekli dolaşabilirim. Tabiki mtb grubunda doğa güzelliği fazla olan yerler gezilecekse orası daha ağır basar benim için :)

@el turco

Bu arada bu mesaja ben de katılıyorum.Önemli şeyler bunlar ...

Geri