Scudo Sports

Başvurular Açıldı -16-19 Mayıs 1. Ege Üniversitesi Bisiklet Festivali

Scudo
@bisikletcanavari

Topluluklar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlıklarına bağlı olarak kurulduğu için, SKS topluluklara ve üyelerine belli olanaklar sağlanmaktadır. Okulunuzdaki diğer doğa sporları ile ilgilenen topluluklarla irtibata geçmenizi öneririm. Sizi kendi bünyelerinde gösterip İzmir'e yollayabilirler belki.

herşey süperde keşke okulların bittiği zamanlarda olsaydı... ama ben ne yapıp ne edip gelmeye çalışcam dirtjumping alanını kaçırmak istemiyorum teşekkürler...

Oooo Mustafa sen de mi buradaydın. Teşekkür ederim ama sadece kutlayarak kurtulabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun :) Festivalde bir zahmet dükkanı kapatıp eğlencemize katılırsın artık ;)

kayıtlar ne zaman başlıyor?nereye kayıt yaptıracaz.lisans olması şart mı?iyi forumlar arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: derya.yildirim
Elbette herkes kendi bisikleti ile gelecek :)

Kayıtlar çok kısa zamanda açılacak. Lisans falan gerekmiyor arkadaşlar. Yarış amaçlı bir organizasyon olmayacak.

Bisikletliler olarak bir araya gelip eğlenerek, fikir alışverişlerinde bulunabileceğimiz bir ortam yakalamaya çalışacağız ;)

Sevgilerle.

• Beğen
Tepkiler: kartal_92
Adana ekibi çok büyük bi aksilik çıkmazsa orada olacak
şimdiden kendi adıma sabırsızlanıyorum
hazırlayan ve sunanlara teşekkürler

• Beğen
Süppperr bende Balıkesirden katılmayı düşünüyorum ama iş nedeniyle sadece tatil günü gelebilirim sanırım, ama hafta sonuna da denk geldiği için izinde alıp tam olarak orda olabilirim. Aklıma takılan birşey çadırlar organizasyondan mı yoksa herkes kendi çadırını mı getirecek? BU ORGANİZASYON İÇİN EGE ÜNİ. YE ÇOK TŞKRLER....

Çadır, mat ve uyku tulumları katılımcılara ait olacak. Acil durumlar için çadırlarımız mevcut fakat her katılımcıya yetecek kadar çadırımız yok. O yüzden çevrenizi zorlayabildiğiniz kadar zorlayın lütfen çadır ve diğer malzemeler konusunda.

Bu arada 19 Mayıs da resmi tatil ve pazartesiye denk geliyor hatırlatırım ;)

Yazın İzmir e gidesim geldi:D! Ama bu etkinlige katılamıyacagım ve katılan herkese teşekkürler..

• Beğen
yarıslar hangı gun olucak bı bılgı varmı? cunku pazartesı ıste olmam lazım.yoksa gelemıcem.noolur pazar gunu olacak cevabını verın bana:( hem eglenmek hemde yarısmaya gelıyorum.oraya gelıp yarısmadan donmek acıkcası uzer beni. dh fr veya 4x yarııs farketmez:D ama en onemlısı dh ve fr olması benım ıcn:)

Yarış işini ödül sorunları sebebi ile henüz kesinleştiremedik ne yazık ki. Fakat olursa cumartesi ve pazar günleri olacak ;)

• Beğen
Tepkiler: latif kavak
Merhaba arkadaşlar,

Beklenen organizasyon hızla yaklaşıyor. Başvurularımız bugün itibari ile açılmıştır. Başvuru formuna (link) sayfasında sağda bulunan "katılım formu" linkinden ulaşabilirsiniz. (Sitedeki küçük bir teknik aksaklıktan dolayı, forma şu an için sadece anasayfadaki linkten ulaşılabilmektedir, en kısa zamanda düzeltilecektir. )

Başvurularınızı zderya.yildirim@gmail.com adresine göndermenizi rica ediyorum. Başvurular için son tarih 4 Mayıs 2008 saat 00:00'a kadardır.

Formu indirmede sorun yaşadığınız takdirde lütfen bana ulaşın.

*18 Yaşından küçük katılımcılar için ailelerinden alacakları izin belgeleri zorunludur.

*Başvuru formunu tam doldurmayanların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Geri