Scudo Sports

Başlıyor... 2008-2009 Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları

Kackar Bisiklet'in düzenledigi 2009 Kis Antrenman Yarislari bence

• Belgrad Ormani'nda yapilsin

• Cekmeköy'de yapilsin

• benim asagida önerdigim yerde yapilsin. (Lütfen mesaj ile önerinizi belirtiniz)

• Toplam katılım
    108
  • Anket kapanışı .
bunu ben de biliyorum ama bir tahmin olmaktan ileri gitmiyor maalesef.

açık seçik rakamlarla görmek daha iyi olurdu

Scudo
Acikcasi gecen yil ki o desteklerin ardindan, Cekmeköy'de olmasi bana daha uygun geliyor.

Ama bu yil yarisamayacagim icin, oy da kullanmayacagim...

belgradın ortamı daha iç açıçı dağ bisikletine daha elverişli bir ortam söz konusu bence ama çekmeköyünde desteklerini unutmamak lazım!!!!

Motorlu testere ile 1 saatte parkur fıstık gibi olur...zaten geçişi engelleyen yani yola devrilmiş 2 ağaç var o kadar.

Yarış ,da puanlama yapılcakmı yapılcaksa nasıl olcak. ilk yarışta puanlama varmı.Yaş sınırlaması katagoriler nasıl olcak bilgilendirmisin SERKAN

parkurun teknigini almayın, birazcık cyclocross gibi olur ama güzel olur :)

konaklama için yakınlarda uygun otel var mı veya kamp yapılabilir mi otobüsle ulaiım mümkün mü

@mustea7
Konaklama yapılcak yer yok.geceden otobüse bınersen sabah ist haremde olursunuz ordan ulaşım için gitcek otobüslere yakındır.tabiki çekmeköy olursa bu dedıklerım.belgrat olursada yakın sayılır duruma göre.

@muamyildiz

Abi ama ağaçlarda tam kaptırdığımız yerlerde karşımıza çıkıyo..:mad: :D

evet mert öle ama daha bir ekşın oluyor öle nabız yükseliyor düşüyor....bani çekenler yaşadı:D

tepe üstünde herkes bi sekilde bisikletten iner, kütük üstünde atlar, biner.
30 ile gittigin bir yerde bunu çok hızlı yapabiliosan 15km süratle devam edersin

beni tanıyan bilir, böyle "ekşın"ları severim :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Şimdi yarış nerde oluyor acaba in bin fark etmez her türlü bineriz... Bu sene iddalı olmasamda bende orda olacağım inş...

Geri