Scudo Sports

Başlıyor... 2008-2009 Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları

Kackar Bisiklet'in düzenledigi 2009 Kis Antrenman Yarislari bence

• Belgrad Ormani'nda yapilsin

• Cekmeköy'de yapilsin

• benim asagida önerdigim yerde yapilsin. (Lütfen mesaj ile önerinizi belirtiniz)

• Toplam katılım
    108
  • Anket kapanışı .

Serkan Yazıcı

Daimi Üye
Tepki
771
Merakla beklenen Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları 21 Aralık Pazar günü başlıyor.
Uzun süredir duyurmak istediğimiz haberi kesinlik kazanmadan yazmak istemedik.Geçen yıl yaşanan sorunlar nedeniyle bu yıl yarışlarda katılım payı olarak alınıp geri dağıtılan 5 YTL problemi ortadan kalkıyor.Bu parayı fazla bulup yarışlara gelmeyen arkadaşlar olduğunuda belirtip yorumu size bırakıyorum,artık katılım payı toplanmayacak.Krizle birlikte hepimizi etkileyen bu durgun sezon oturup bekleme zamanı değil aksine birşeyler ortaya çıkarmanın tam zamanıdır.Geleneksel olan bu yarışları devam ettirmemek gibi bir durum söz konusu olamazdı bile.Geçtiğimiz yıllarda desteğini esirgemeyen sponsor firmalarımız ödülleri belirleyecek. Elimizden geldikçe onları zorlayacağımıza emin olabilirsiniz.
Yarış tarihleri kesin fakat yerler henüz belirsiz;alacağımız ulaşım,sağlık,yiyecek ve içecek desteğine göre hangisi sizin için daha iyi olacaksa yarış parkurumuz ona göre belirlenecek.
Belgrad Ormanı-Çekmeköy

21.12.2008

11.01.2009

08.02.2009

01.03.2009

Ulaşım bilgileri yarıştan birkaç gün önce verilecektir.Katılımlar lisanslı yada lisanssız bütün sporcular için açıktır.
Bütün bisiklet severlerin ve forum dostlarının Kurban Bayramını Kutlarız.

Aydın Or
Yusuf Kartar
Serkan Yazıcı

Scudo
peki bir şey sorucam ben 2008de yıldız yarıştım 2009da genç yarışcam bu yarışlarda hangisinde yarışacağım

Kaçkar yarışların yıldız kategorisi yok..u23 olana akdar herkes junior yarışıyor;)

Mükemmelsiniz kaçkar ailesi :) Umarım Belgrad olur orayı daha çok seviyorum arazi yapısı ve seyri daha eğlenceli :)

Eğer sınavlarıma denk gelmezse mutlaka orada olacağım..

Bi Kaçkar yarışına girmek nasip olmamıştı 21inde güzel olacak inşallah :)
Teşekkürler Kaçkar!! :)

aynen benimde ilk kaçkar yarışım olacak
ama güzel olacak:D
teşekkürler kaçkar ailesine

Patrondan beklenen haber sonunda geldi...
Sağol Serkan Abi...

sanırım yıldız ve junior kategorisi oldukça kalabalık olacak

Eee napalım..
Kambersiz düğün olmaz :)

moderatörler bir poll başlatabilir mi acaba

belgrad-çekmeköy (veya varsa başka alternatifler) için poll olarak bir veri olması, forumda herkesin mesaj olarak görüşünü bildirmesinden iyi olacak.

destek vb. etkili kriterler eşit veya çok yakın olduğunda, böyle bir veri organizatörlerin sporcuların istediği yönde ilerlemesi açısından oldukça faydalı olacaktır.

Bu güzel haber için çok teşekkür ediyorum...

Konuyu sabitledim. 2008-2009 serisi Kaçkar Kış Antrenman yarışları hakkındaki genel gelişmeleri bu konu altından takip edelim arkadaşlar ( daha düzenli olması açısından, yarışlar olduğunda her yarış için izlenimler ve fotoğraflar için ayrı konu açalım lütfen, genel konuları (yarışlar nerede yapılacak vs) burdan tartışabiliriz)

Şimdiden teşekkürler bütün emekleriniz için...
Hakan Yazman

@muamyildiz

Bence bu pek gerekli değil galiba, ulaşım sorunu olmazsa hemen herkes Belgrad olmasını isteyecektir bence :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
Geri