Scudo Sports

Başlık ve mesajların silinmesi

@Sefa.

Şimdi şöyle diyelim. Bazı zamanlarda, bazı konulara yazdığınız mesajlar kaldırılmış olabilir. Kaldırılmış derken, misal tartışma içeren bir konuya yazmışsınızdır. O konuda şikayet vardır veya açan kişinin talebi doğrultusunda kaldırılmıştır. Bu da mesajlarınıza yansımıştır ister istemez. Tabii mesaj sayınızın 653 görünmesi de o kaldırılmadan çıkan sorun olabilir. Tabii başka sorun da olabilir net bir şey diyemiyoruz fakat bu konuyla ilgileneceğiz.

Scudo
Normal alıntı yapılan bir mesaj konu içerisinde görünmüyor. Problem bu şimdilik. Yani silinmiş veya gizlenmiş bu şekilde sürüyle mesaj var. Ya transferde bir sorun oldu, ya da başka bir problem var. Ama kesin bir sorun olduğu açık...

@Sefa.

Ben de 494 mesajımı görebiliyorum. Öncekilere erişim yok. Yani arama kısmında yok. Maksimum 500 sonuç gösteriyor da olabilir. 20 sayfayla sınırlı olabilir veya bir tarih limiti vardır arama için...

@BisikletForum
Site içeriğine uygun olmayan mesajların kaldırılmasını/silinmesini anlarım ancak 9 Haziran - 21 Eylül arasında yazılan ardışık haldeki 300 mesajın hepsinin de bu kapsamda olması bana pek ihtimal dahilinde gelmiyor.

Not: şimdi yine baktım, listelenen sayfa sayısı düşerek 13 olmuş, 14. sayfaya giremiyorum ve en eski mesajımın tarihi 3 Ekim'e kaymış. Sanırım aşağıdaki teori gibi sistem mevcut ve sadece belli bir zaman aralığındaki mesajları listelemekte.
@Halil EROĞLU
Arama sonucunda belli bir mesaj sınırı olması ya da zaman aşımı bulunması bana abes geldi açıkçası. Bu kriterin dışında kalan mesajlara erişebilmek neredeyse imkansız gibi. Hadi ben pek mesaj yazan bir tip değilim benim için problem değil ancak mesela sizin mesaj sayınız benim iki katım sayılır. O kadar mesaj içerisinden aradığınız, ihtiyaç duyduğunuz mesaja ulaşabilme imkanınız hemen hemen hiç yok gibi bir şey. :confused:

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Sefa.

Aynen öyle. Şu an sadece 449 mesajımı görebiliyorum. 19 ve 20. sayfalar bile yok...

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Paylaştığım 3-5 konu ve bugune kadar yazdığım tüm mesaj yorumlar yokolmuş...
Site arama motorundan baktığım zamanda hiçbirisi bulunmuyor ve görüntülenmiyor.
Birtek benim sorunum mu, benim yasadigim sorunla karsilasan baskalarida var mi?
Ayrica bu durum gecici mi yoksa giden gitti mi?

Geri