Scudo Sports

Başlangıç

hsynndl

Üye
Tepki
0
Herkese merhaba.

Başlangıç için 250-350 TL arası bir bisiklet almayı düşünüyorum.

Neler önerebilirsiniz, nelere dikkat etmeliyim ?

Her türlü öneriye açığım.

Teşekkürler.

Scudo
nerede kullanacağınıza bağlı da zaten o fiyata farketmıyor nerde kullanacağınız yanlış anlamayın beni benım bildiğim salcano ng 650 veya bianchi ötv indirimi yapıyor orada bu fiyatlara uygun şeyler var kolay gelsin

ng 650 işini görür bakmanı tawsiye ederim bu fiyat aralığında daha kelepirini bulman çok zorr :) bütce bu diyorsa ng 650 derim

Teşekkürler arkadaşlar okuduğum kadarıyla bu fiyat aralığında salcano ng 650 ideal. Gerçi ne tür bi bisiklet istediğimi belirtmemiştim ama siz tahmin etmişsiniz. Dağ bisikleti almak istiyorum.

Bianchi Jump nasıl olur ?

Bir de Ankara da Salcano nerden alabilirim ?

Teşekkürler.

Listeye impesit de girebilir ama aradaki fiyat farkı / performans oranına değer mi ?

Bir de nova , troia gibi çift amortisörlü bisikletler nasıldır, çok tavsiye edilmiyo sanırım ?

Karar verip haftaya almak istiyorum.

@hsynndl
Çift süspansiyondan kaç çok yorduğundan bisikletten zevk alamassın. Sana tavisyem 2. el bisikletlere de bir bak;)

Bugün itibariyle ng 650 model bisiklet aldım. Ankara / Dışkapı dan. 330 tl 5 taksit.

Görsel olarak güzel sayılmaz ama kullanışlı olduğunu tahmin ediyorum. Zaten fazla görsellik düşkünü değilim. Sele biraz rahatsız edici , belki alışık olmadığımdan rahatsız oldum.

İlk gün için Dışkapıdan Aştiye kadar pedal çevirdim.

Yardımlar için teşekkürler.

hayırlısı olsun bu fiyata güzel kullanışlı bir bisiklet umarım sorunsuz kullanırsınız. seleye alışmadıgınızdan rahatsız olmuş olabilirsiniz bikaç güne bişey kalmaz :)

Geri