Scudo Sports

Başlangıç seviyesi mtbciyi üzen hareketler

@mariokaldato
Abi 1.25 nerdeee 1.55 nerde. Fark deli gibi Screenshot_20180727-223218.png

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Desert Fox
E abisi elbet gücün kayıpsız aktarımı konusunda üst seviyeler daha üstün.

hobi kullanıcısı ile yarıscyii karşılaştırmak saçma bi durumdur

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Hakan38
@Desert Fox

Şaka gibi ama benim ilk shimano sistemli bisikletim bu aha şimdi hatırladım küçükken 6 vitesli bi bianchi vardı ondada shimanoydu sis mi ney. Yakın zamanda değiştircem ama çok pahalı benim tek fren vites kolu 160 lira bide claris vb olduğunu düşünün :) :)

@Hakan38 ahh ahh ben eski günlere dönmek istiyorum eskiden dökük eski bisikletimle daha mutluydum yok deore siydi yok acera yok 105 miş amaç mutlulukken amacın dışına çıktım ben

@mariokaldato
Kesinlikle hocam, dünyaya sadece yaşamaya gelmişiz. Maddiyat insanlar için bir güç olmamalı, ben işe, çalışmaya, bisiklete, maddiyata sadece hayatın bir parçası olarak bakıyorum. Maddi olarak çok iyi zamanlarımda oldu çok çok kötü zamanlarımda oldu. Ama ne maddi olarak iyiyken ne de maddi olarak kötüyken ruhsal durumumda bir değişiklik olmadı.

Ne bileyim yaşamın sonunda gireceğimiz 2 metre kare yer, birisinden maddi olarak biraz daha iyi olmak statümü getiriyor? -Tabiki hayır, çünkü getirmiyor.

İnsanların gözü doymuyor maalesef, bugün karbon bir bisiklete sahip olmak beni iyi biri yapmaz. Aynı şekilde çelik bir bisiklete sahip olmakta beni iyi bir insan yapmaz. İyilik insanın içinde olmalı, bilmiyorum sadece bir diğerinden 1 tık daha iyi maddiyata sahip birisi diğerlerini ezmeye çalışıyorsa o insan zavallıdır.

Ayrıca insanların aldıkları pahalı şeyleri başkalarının gözüne sokmasına da anlam veremem, mesela ben beğeniyorsam diğer insanlar umrumda değil sahip olduğum eşyayı. Ki kimseye de düşmez benim eşyam hakkında 'ileri-geri' konuşmak. Hani bazı insanlar vardır 'toplumdaki maddiyat ayrımına göre' çok geniş imkanlara sahiptirler ama kalpleri temizdir. Atıyorum her sanayi ustası bilir böyle insanları, az bulunurlar. Mesela sanayiye pahalı araçlarıyla gelirler ama mütevazi oldukları için sevilirler. Çünkü ego yoktur.

Maddiyat insanların statüsünü belirlememeli, ne bileyim bir ingiliz'in bir hindistanlı ile aşağılayıcı bir şekilde dalga geçmesi.(Duyulmuş bir hikayedir.)

@Desert Fox aslında şimdi daha iyi yaa o zamanlar bisiklet bozuldumu direk bisikletciye götürürdük şimdi akord ayarını bile kendim yapıyorum sırada jant örümü var onuda öğrenmek istiyorum :p

Başlangıç seviyesi MTB Ciyi üzen hareketleri bir kenara bırakırsak, başlangıç seviyesi Cumhur kardeşini ziyarete gelen @Murat Cömez çok mutlu etti beni sağolsun :)
2018-07-27 21.54.16.png

@Desert Fox
Sende benim gbi eski bi bisikleti tekrar ayağa kaldırarak o mutluluğu yakalayabilirsin
2018-07-18_15-33-21_HDR.jpg

@Hakan38

Kayseri'de Tourney'li Yarışçılar çetesi kuralım beraber forma falan çıkarırız :koptum:

Bu arada, çelik tür bisikletimde 3 X7 stx set var ,90lardan kalma, kararlılığı ve temiz geçişleri ile üst grupları aratmıyor, tavsiyemiz Olur Bulabilirseniz tabi
20180728_164516.jpg

20180728_164331.jpg

Birde ben 1sene torney kullandim durmadan ayarı kaciyordu ve rampalar geldiğimde vitesi zamanında dusuremiyordum, mecburen biskletten inmek zorunda kaliyordum :S vites düşürmek için :D ama stx de bu yok, anında 3 yada 4 vites düşünebiliyorsun xtr lerde gbi süper valla :D

@Liger123 grubumuz var ekliyelim seni :D ama sadece tourneyliler değil senlede tourneyliler çetesi kuralım

@mariokaldato

hocam sendeki vites bozukmuş heralde:D bisikleti alalı 3 aydan fazla oldu aldığım hafta yaptığım ayarla duruyor

ama benim tek sti kol tek deore vites kolundan daha pahalı :p

deore 130 tl
(link)

tourney 160 tl
(link)

@Hakan38
Öğrenci olduğumuz için bende daha çook tourneyli var kalabalık oluruz :D

@Hakan38

:D bendeki mtb setiydi

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
@mariokaldato anlatmıyorum görüyorsunuz

mtb
(link)

road
(link)

yolun herşeyi pahalı :kötü:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tourney çetesine beni de ekleyin tz-50 le katılıyorum .

Geri