Scudo Sports

Başlangıç için öneri

Tepki
4
Bisiklet
Salcano
Selamun Aleyküm
Forumda biraz gezindikten sonra kayıt oldum bisiklet aldıktan sonrada ilçe/il gezintilerine ve özel etkinliklere katılmak istiyorum .Bu haftasonu bisiklet alacağım teknik olarak bisiklet konusunda bilgim yok ama 18 yaşındayım 1.72 boyundayım ve 60 kiloyum bisiklet kullanım alanım ise haftasonları için şehir gezisi veya arkadaşlarla akşam keyfi vb. sporla pek aram yoktur yani yokuşlarda beni fazla yormuycak çabuk hızlanabilen(çabuk hızlanabilen derken btwin rockrider marka bir bisiklet sürmüştüm bi mağzada isim vermek serbestmi bilmiyorum o yüzden vermiycem,pedalı çevirir çevirmez çabucak hızlanıyordu) aynı zamanda şeklide güzel olan bir bisiklet istiyorum aksesuar önerisindede bulunabilirsiniz bütçem 1000 tl ye kadar çıkıyor şimdiden teşekkürler

Bir diğer isteğimde bisiklette aksesuarın önemli olduğunu düşünüyorum abartısız şekilde tabi,örneğin far koymak,kornasını değiştirmek vesaire vesaire bu tür aksesuarları bulabileceğim bir site veya mağaza önerilerinizide bekliyorum(istanbul avr)

Scudo
Ben yaklaşık 3 hafta önce salcano city sport 40'ı hız göstergesi,kask,eldiven,fener,arka ışık'la birlikte 840 liraya aldım ve şu anda bisikletimden gayet memnunum. Toplamda 400 km yol yaptım başlangıç için gayet uygun olduğunu da gördüm çünkü herşey mekanik ufak bi problem olduğunda onarabiliyorsun örneğin bilmeden hidrolik fren'i açıp tamir edemezsin veya bakımını yapamazsın ama v-fren'in ayarını bi alyanla basitçe yapabilirsin. Görünüş olarak da bisiklet çok hoşuma gitti seni de muhtemelen tatmin edicektir(siyah rengi). Tabi bütçen 1000 tl imiş daha iyi bisikletler düşünebilirsin ve bunun yanında bi tavsiye olarak kadro ve maşa'ya önem ver :)

mtb olarak sedona borla ya da carraro crs 600 sehir icin carraro sportive 225'e bi bak derim

1000 tlye çok güzel sedona 721 alabilirsin güzel bir bisiklet

Hidrolik ve v freni araştırmanızı öneririm.Hangisi kafanıza yatarsa ona göre sportive 224(v fren) ya da sportive 225(hidrolik fren) seçebilirsiniz.sportive 224ü seçerseniz 700 tl gibi bi fiyata alıp geri kalan parayla kask,eldiven,gözlük,pompa,iç lastik,ön-arka far,forma gibi ihtiyaçlarınızı tamamlayabilirsiniz.

carraro sportive 225 e karar verdim önerileriniz arasından hepinize teşekkür ederim araştırmam devam ediyor ama henüz kesin kararımı veremedim

butceni 950 civarina cikarabilirsen bunu pesin 960 taksitli 1000 e alabilirsin (link) sram x5 set suntour xcr masa avid juicy 3 hidrolik freni var siddetle oneriyorum

Geri