Arkadaşlar daha önce konu açmıştım...başlangıç için bmx almak istiyordum yada toplatmak istiyodummm....sizce başlangıç street iiiçin aşağıdaki bisiklet uygunmudur....??
bence güzel bi bmx bi kaç tanıdığımdan biliyorum ilk kez bu tarz bi bisiklete bindiği anda hevesi kaçanlar oluyo ben ce ucuz bi şeyle başlıyaıp öğrendikçe daha üst model bi şey alabilirsiniz eğer ilk kez kullanıcaksanız
yorum için saolun...bende öyle düşünüyorum..daha bişeyler öğrenmeden bi bisiklete 500-600 tl yatırmak biraz fazla..ilk başta bu tip bi bisikletle öğreniyim bi şeyler sonra iyi bişey alırız..
Bana göre de almışken tam almak BMX'e başlamak isteyenler genelde sizin gibi düşünür . Ama bence bu düşünce yanlış . Atıyorum bu BMX'i 250 den aldın ve kendini geliştirdin %99,9 yeni bir BMX almak isteyeceksin , bu bir tutku çünkü . Ve alınan bu tarz BMX'ler de elden malesef kolay kolay çıkmıyor . Bu BMX'i elden çıkartamayıp 600 liralık bir bmx aldıgını düşünsek toplam masrafın 850 olacak . Bence almışken en başta sağlam birşey almak daha mantıklı . Yine de kendi bildiğin tabi ki
aslında bi arkadaşın nın falan bmx i varsa 1-2 hafta onun bmx i ile çalışıp sonra beğenirsen 500 tl lik falan bişey aladabilirsin 2. bi seçenek te bu var
Arkadaşa katılıyorum ve şu anda geçen seneki MirraCo İntro ayarında ve ağırlığıda aynı olan ve 2010 model olan Corratec Tibial2 öneririm...Fiyat uygun özel mesajdan konuşuruz.
Süleyman Spam yapmayı bırak !
Konuya gelince KESİNLİKLE Tavsiye etmiyorum alıcaksan böyle dandik şeyleri alma bunu sonradan arkadaşlarımızın dediği gibi satmak çok zor olucak ayrıca bunla birşey ögrenemezsin
tekrar aynı sozleri telffuz etmeye gerek yok benim dusuncemde bu yonde hakkını vermek icin yapıyorsan bir anlık heves degil diyorsan saglam birsey al cebine yazık bmx ten sogursun