Scudo Sports

Başkent Bisiklet Grubu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Merhaba arkadaşlar,
Strava ve instagram üzerinde Ankara'da olan bisiklet gruplarını taradım. Pek çoğu üniversiteler bünyesinde oluşturulmuş ve dışarıdan üye almıyor ve çok pasif gruplar. Bazıları bir kaç yıldır aktif bile değil. Bunun üzerine stravada (link) ve instagramda (link) 'nu kurdum. Amacım grupta etkinlikler düzenleyerek, özelleştirmeden ayrımcalık yapmadan her bisiklet severi bu gruba dahil etmek ve birlikte pedallamaktır. Ankara'da olan ve gruplar halinde bisiklet sürmek isteyen herkesin katılmasını isterim. Grup sürüşleri farkındalığı artırıyor, güvenli sürüş sağlıyor ve eğlenceli oluyor. Bu yüzden grup sürüşlerini seviyorum. Gruba yeteri kadar üye katılırsa yakın zamanda bir etkinlik düzenlemek isterim. Sizlerin vereceği tavsiyeler benim için önemlidir. Her türlü konuda fikrinizi, eleştirinizi dikkate alacağımmdan emin olabilirsiniz. En yakın zamanda birlikte pedallamak dileğiyle esen kalın.

Scudo
Hayırlı olsun güzel bir düşünce olmuş bende kendi üniversitemde grup olmamasından şikayetçiydim. İnstagram sayfanızı takip edeceğim. En yakın zamanda umarım sayı oluşur ve pedallamaya başlanır.

@dabann
Teşekkür ederim, yakın zamanda grup halinde birlikte pedallamayı bekliyorum. Her türlü iletişim için yazabilirsiniz.

Ankara Bisiklet Grubundan selamlar.... :harika: :)
(link)

@uslsy
Bahsettiğiniz olay dediğim gibi alt üst limit ayarlarıyla ilgili. Yapmanız gereken en düşük viteste alt limit vidasını sonuna kadar sıkın aynı şekilde üst vitese gelip üst limit vidasını sıkın bu şekilde kolda daha ileri veya geri gidemez.

ankarada bayağı bisiklet grubu var mesela size birkaçını sayayım
BİSİKLET HAREKETİ DERNEĞİ
MACERACI GEZGİNLER
ANKARA BİSİKLET GRUBU
BATI ANKARA BİSİKLET GRUBU
ERYAMAN RİDERS
ÇAYYOLU BİSİKLET GRUBU
ANGORA BİSİKLET GRUBU VS ..... yani şu an için aklıma gelenler üniversite bünyesindeki grupları saymıyorum bile.. yinede grubunuz hayırlı olsun keyifli sürüşler

@dabann
Teşekkür ederim, yakın zamanda grup halinde birlikte pedallamayı bekliyorum. Her türlü iletişim için yazabilirsiniz.
grup kuruldu ise katılmak isterim

Geri