Scudo Sports

Başka sporla ilgilenen var mı?

Vücut geliştirmenin de bisiklete katkısı olduğunu düşünüyorum. Yokuşlardaki performansımı doğrudan etkiliyor. Özellikler squat ve bench press vücutun çatısını geliştiren temel hareketler olduğu için bisikletinizin sizi zorladığı zamanlarda sizde onunla başa çıkabiliyorsunuz.

Scudo
Lisanslı Basketbol oyuncusu ve hakemim, Bilek Güreşi ayrı bir hobim :), ayrıca scuba ve uzun zamandır serbest dalış- zıpkınla balık avı yapıyorum.

serbest dalış. zıpkın avcılığı. traking. kampçılık. kıyı balıkçılığı. full contack(kick boksa benzer bir saldırı ve savunma sporu). yüzme ve kano. ayrıca yusuf beye(yusuf z. şipal) selamlar.

yüzme(haftada 2,5-3 saat),arasıra basketball,bir ara taekwando ya gitmiştim

Simdiye kadar Klüp çalışması olarak yaptığım sporlar:
Futbol
okçuluk
Gülle
400 metre koşu
Su altı rugby si
Kick box Diğerlerini saymıyorum :)

bursada bisiklet dışında profesyonel anlamda kayakla uğraşıyorum.varsa kayak yapan bisikletçi arkadaşlarımız uludağda yardımcı oluruz :)

benim spor alanlarım ve hobilerim baya geniş

bisiklet.basketbol.futbol.kick-box.elektrogitar.vücut geliştirme.teakwondo.yüzme.bilgisayarla da ilgileniyorum+ bu sıralar bateriye merak sarmış bulundum

şimdide yamaç paraşütüne heves sardık hayırlısı:Skull-175

Basketbol ve yüzme ^^ Ama hiçbiri bisikletle özgürlüğü yaşamak kadar eğlenceli diil :D

• Beğen
Tepkiler: krankmili
ben taekwon-do ve koşu ile ilgileniyorum hem refleksler gelişiyo hem de kondüsyon sağlanmış oluyo... :)

bende eski bi güreşçiydim şimdi bisikletlerimle yağlanıp kırkpınara hazırlanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@mert yazgan

Özledim Uludağ'ı. Bu kış uğramayı düşünüyorum. Yardımlaşırız ;)

Geri