Scudo Sports

Başka sporla ilgilenen var mı?

Adana'da otururken kısa süre Botaş'ta baketbol oynamıştım. Hala her fırsatta oynamaya çalışıyorum. Ah bir de şu sakatlıklar olmasa(iki dizimde de menisküs problemi var :( :( )...

Scudo
bende basketbol oynuyorum geçmişte takımlarda oynadım yerel ligde sora bıraktım amatör anlamda üniversitede takımda devam ettirmek istiyorum asıl kafamı kurcalıyan bişey var bir arkadaş bisiklet sporunda o kadar kendini kasma bacak kaslarının yapısı değişir zıplamanda azalma görülür dedi profesyonel anlamda bu doğrumudr bisikletle kazandığım kondisyon zıplamamı köreltir mi çok merak ediyorum teşekürler şimdiden...

Basketbol oynuyorum profesyonelce... Çukurova ilkem kolejinde oynuyorum ! En büyük arzum bir gün banvit veya mersin büyük şehir'de oynamak ... :(
Bunların yanında: Bilardo - masa tenisi, profesyonel olarak da Yüzme - dagcılık - rafting (rafting rehberi) ve kayak yapıyorum ;)

Tam bir maceracıyım sanırım :)

Sevgiler...

Başta dağcılık olmak üzere tüm doğa sporlarını yapmaktayım, merak ettiğiniz şeyler olursa seve seve bilgi paylaşımında bulunabilirim.

@necod

yaa ben de dağcılıkla uğraşmak istiyorum. nasıl başlayabilirim. bilgi verebilirseniz sevinirim.

6 yıl takımda yüzdüm. Şu anda da vücut geliştirmeyle ilgileniyorum. Bunun dışında doğada yapılabilecek tüm sporları seviyorum:) hedefim rafting!!

Kayak, snowboard, kay kay

Tenis( Kort & Masa), Trekking, Dağcılık, İzcilik, Kampçılık, Balıkçılık, Bilardo,Dalgıçlık, Yamaç Paraşütü...

Geri