Tabi beraberinde silah ile olan yakın ilişki bu konuda da bilgi sahibi olma zorunluluğunu beraberinde getiriyor. Özellikle rifle tüfekler özel ilgi alanımdır.
10 yıl kulüp seviyesinde tenis oynadım ve koşu yaptım. Yaşadığım şehirde bunları özel dersle bile daha çok ilerletemeyeceğimden iki ay önce bir xc ile bisiklete başladım. günden güne benimsediğimden geçen pazar deniz seviyesindeki şehrimden yaklaşık 60 km uzaklıktaki 750 rakımlı noktaya toplam 6 saatlik bir eforla orta çaplı bir turu keyifle tamamlayabilecek seviyeyi kendimi eriştirdim.Yaşım 34 , bu vakitten sonra bisikletten başka bir spor benim için zaman kaybım halini almıştır.
Uzun sayılabilecek süreler boyunca, klasik boks, full contac, kick box, fitnes yaptım. Artık yaşım ilerlediğinden savunma sporlarını bıraktım, bisiklet ile formumu korumaya çalışıyorum.
8 yıl öncesi koşu yapıyordum ama sakatlık geçirdim bu vesileyle futbol hakemliği çalışmam de başlamadan bitti. ama ne hikmetse bisiklette sakatlığım sorun çıkarmadı ama spd yi kullanmaya başlasam rahatsızlımğım sıkıntı verir mi bilmem.
kimsenin sakatlanmasını istemem onun için ne yaparsanız yapın kendinizi kontrol edin kendinize kontrollu olarak yüklenin derim
İlkokulda 2 yıl Atlezim*,Lise başlarında 2 yıl Futbol*,Lise sonunda da hâlâ aktif olarak öss sporuyla uğraşıyorum. Bizi birbirimizle at misali yarıştırıyorlar. ):