Scudo Sports

Başka sporla ilgilenen var mı?

Scudo
Yürümeye başladığım zamanlardan beri (halen hiperaktif olduğumdan) koşmaya meyilli biriyim. Acelem olmadığında bile çarşıda koşmaya yakın bir hızla hareket ederim (bildim bileli, evin içinde bile). Hatta bu yüzden çarşıda bana "koşan çocuk" lakabı takıldığını duymuştum. Bisikletten indikten sonra bile (yorgun olsamda) koşabiliyorum. Yüzmeyi de sevsem iyi bir triatloncu olabilirdim. Bir ara dağcı olmayı düşündüm ama yükseklik korkum olduğundan bana göre değil, ki babam dağcı olmama karşı.

İzcilik yaptığım dönemde pek çok doğa yürüyüşü aktivitesine katıldım ama bisiklete başlayınca doğa yürüyüşü kavramı çok yavaş geldiğinden doğa yürüyüşündense bisikleti yeğlerim.

Profesyonel sporcu olmak bana göre değil. En rahatı hobi olarak yapmak..

Futbol,yüzme,voleybol,tenis
Ayrıca koşmaktan nefret ederim ama genelde hızlı yürürüm

aletli dalış(2 yıldız balık adamım)-a broveli serbest paraşütçüyüm-6 yıldır yamaç paraşütü yapıyorum-14 yıldır dağ bisikleti ile iç içeyim-basketbol-fitness-kort tenisi antrenörü ve sporcusuyum-milli takımın ve goldcity nin masörüyüm-beden eğitimi mezunuyum 5 yıldır atama bekliyorum-burdan hakkımızı yiyenlerin annelerinin elinden öpüyorum açım işsizim ne iş olsa yaparım abiiii.sporun okulunu okuduk 1 sürü şey yaptık.varmı benim kadar spor branşı ile tam anlamı ile uğraşan :)

• Beğen
Tepkiler: abrean
Koşu, MTB, ufaktan street, yeni yeni motocross..

baymineral senin yazını görünce kendimi hatırladım birden. Ben de aynen koşuyorum okulun içinde bile koşuyorum canım sıkılıyor yürürken. Ayrıca değişik hareketler yaparım sürekli mesela sallanabilecğein bi boru olsun tırmanılacak bi duvar olsun dayanamam, çıkınca da mutlu olurum :) Benim profesyonel olmaya zamanım yok okuldan dolayı, zaten pek istemem de, hobi olunca zevk veriyor yapmak zorunda olunca değil..

bisklet sporu dışında mustafa arkadaşımın sayesinde trekink e başldım bu spor türü bisiklete binmeye benzemiyor yalnız alt yapısını hazırlıyor gercekten iyi bir spor türü imiş bu sene bunuda öğrenmiş bulunuoyorum herkese tavsiye ederim hoşcakalın

koşuyorum bu gün başladım ah birde sigarayı bırakabilsek daha iyi olucak bakalım koşarak bırakmaya çalışıcam

benim spor hayatım bisiklet üstüne kurulu gibi bişi::

normal bisiklete biniorum
oryantiring(genellikle mtb-o)
bide biz yeni bişey bulduk mtb basketbol :) çok zevkli oluo futbolu da denedik ama onu yapamadık

kayak yaparım bilmeyenlere göre profesyonelce profesyonellere göre ise normal olarak kayarım :)

Kürek yapıyorum.

Bune ya neredeyse bütün sporlar var.Krekte var ama yanlış saymadıysam sadece 4 kişimi?

lisanslı basketbolcuyum:D
bisikletden yaptığım bacak kası smaç basmamda etkili oluyor:D, çok fazla basket oynamamdan dolayı da aşırı kondisyonlu olarak bisikletde hiç yorulmuyorum.
güzel bi orantı war yani bu iki spor arasında benim için;):D:D:D
(bilmem yazdıımı anlayan olur mu ;P)

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
Badminton, çim hokeyi, tenis

2004 yılına kadar 13 sene Taekwon-do yaptım...( siyah kuşak 3.dan )

Geçen hafta 4 sene aradan sonra tekrar başladım. Bu seferki amacım aldığım kiloları yaz aylarına kadar vermek :)

Hayaaa:D.Ben bi ara karete yapmıştım sora ayağım kırıldı yapmadım :D

Bende Taekwon-do yapayım dedim çenemi kırdım motosiklet işine girdim hız güzeldi asfaltı kazıdım omuzumu ve elimi kırdım Dalayım dedim herkes beni tuttu sakın ha dedi:)) vucut geliştirmeyi uzunca bi süre yaptım ayı gibi oldum :)) şaka bi yana onu yapmasaydım kazada dağılırdım. Şimdi sadece bisiklet düşünüyorum belki ara sıra koşu.

Geri