Scudo Sports

Başka sporla ilgilenen var mı?

Bir aralar basketbolla ilgilenmeye çalıştım o da arkadaşların gazı ile. (olm bende bu kadar boy olarak basketbol oynardım diyen arkadaşlar yüzünden, her halde her boyu 194 cm olanları basketbolcu zannediyorlar :) ) Ama olmadı baktım bana uygun değil bıraktım. Şu an vücut geliştirme ve masa tenisi ile uğraşıyorum.

Scudo
extreme sporlardan bungeejumping ve rafting ile ilgileniyorum, okul yıllarımda da 4 sene voleybol oynamışlığım var :) bu 4 yılın son bir yılını bisikletle aynı anda götürmeye çalıştım ama zor oldu ve özgürlük duygusu daha ağır bastığı için voleybolu bıraktım ve bisiklete devam ettim :)

iyi forumlar

allahıım hazır bulmuşken sorayım burcu bungeejumping i yaparken havada kalpten gitme ihtimalin kaç ???:D:D:D:D öyle bi durumda herhalde ben giderimde ondan :D:D:D:D:D

abdullah sana şunu söylemeliyim,tek kelimeyle harika bir şey ve mutlaka denemelisin,ben yükseklik korkumu yenmek için ilk olarak yaptım bu sporu ve daha önce yapmadığım için pişman oldum. süper zevkli birşey, 1,2 dakika falan sürüyor atlaman ve yere inmen ama o 1,2 dakika ömrün boyunca olmadığın kadar mutlu ve çılgın hissettiriyor kendini sana,zaten ilk atlamadan sonra sana garanti veriyorum bir daha atlamak isteyeceksin,bir daha bir daha bir daha......

hmmm peki bu bungeejumping adıyamana en yakın nerde yapılıyo bilen varmı :D:D:D:D:D

Bende okul yıllarımda bir sene kadar kung-fu eğitimi almıştım, dersler yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Uzun bir dönem amatör basketbol ve koşu yaptım. Şuan sadece koşu ve bisiklet sporu yapıyorum.

4 yıl lisanslı olarak voleybol oynadım,1yıl basketbol ve regbee (amerikan futbolu)

Lise'ye kadar ciddi bir şekilde satrançla ilgilenmiştim. Çeşitli turnuvalarda ödüllerim var. Ama ben turnuvalarda kilo vermiyordum :d . Sonra basketbol oynamaya başladım omzum maçta çıkınca bıraktım. Sonra lise yıllarında dağcılığa başladım okuldaki duvarımızda ve Beşiktaş'ta şimdi ne yazık ki kapanmış olan Atölye'de duvar tırmanışı yapıyordum. Bir gün okuldaki duvarda tırmanırken omzum yine çıktı ve duvar tırmanışını da bırakmak zorunda kaldım. Şimdi sadece dağcılık ve bisikletle uğraşıyorum. Dağcılıkla çok daha ciddi bir şekilde ilgilenmek istiyorum ama önce omzumu halletmem gerekiyor.

İlkokul yıllarımda dansla haşır neşirdim. İlkokul sonları ortaokul başı gibi basketbola sardım. Ortaokul yıllarımda vereceğim karar doğrultusunda bugün pro futbolcu olabilirdim ama benim idealimde futbolculuk yoktu. Beylerbeyispor'dan iki teklif aldım. Tam o döneme rast geldi ki Kadıköy Anadolu Lisesi'ni kazandım. Bu yüzden gitmedim. Daha sonra FB'de atletizm takımına seçildim, atletizmi sıkıcı bulmaktan çok ortamı sevmediğim için bıraktım. Araya uzun bir süre girdi. Kendime ciddi anlamda yeni eğlenceler bulmaya koyuldum. Motosiklete merak saldım, alma aşamasında ailem ve çevremdeki sevdiklerim şiddetle karşı çıktı. Ben de bisiklet alırım o zaman dedim. Geçen sene kendime bir mtb aldım ve otobüsle yazlığa götürdüm. Orada bir çok güzel yer gezdim, gördüm. Şimdi ise İstanbul'da bisikletsizim. Corratec ya da Scott'dan yana bir tercih kullanım bir yol bisikleti alcam.

NEREDEYSE HERTURLU SPORU AMATORCE yaptım yapıyorum

futbol ,voleybol ,masa tenisi ,body,basketbol(pek yetenekli sayılmam cogunda da vasat bir durumda sayılırım ama bisikleti yani 9 senedir kullanırım ama 1 senedir parca,donanım vs hakkında bilgi sahibi oldum bu forum sayesinde

arkadaşlar demekki bisiklet dışındada diğer spor dalları ile ilgilenen arkadaşlar var mış cok güzel bunun dışındada santranç tada kilo verildiğini öğrendim bilgilerinize teşekür edrim

santranç konusunda da iddalıyız :p kapışmak isteyen olursa hodri meydan diyorum:cool::)

@elman_temel

eger bende amerikan futbolu oynasaydım;elman abicim amerikan futbolunda karsımda gormek isteyecegim son kisi olurdun herhalde;Bazen gidonu uzerime kırdıgında korkuyorum saka bir yana keske bırakmasaydın abi cok iyi yerlere gelirdin (amerikan futbolunda )

bisiklet harici yaptıgım sporlara gelince basketbol ve doga yuruyusleri bir de spor sayılır mı bilmem amma unuversite ogrencilerinin en cok oynadıgı oyun olan king ve batak oyunları hayranlarıyım ozellikle ew arkadaslarımla bu 2 kagıt oynunu oynarken aldıgım zefki hic bir seyden almıyorum hele bir de ortada cok buyuk iddaalar varsa (cayı demlemek,bulasıkları yıkamak,copu atmak... ) super zefkli oluyor :)

@nyx

yenen benle oynasın sonrada satranci :) ne kadar sizin kadar derecem ... olmasada ew arkadaslarımın hepsini deviriyorum :)

ben de varım oynayalım gerçi o kadar usta değilim ama severim satrancı

kızlarr sakın olunn :d bulusp oynayın kım daa ıyı ogrenın :d ama yuzmede ıddealı bırı warsa affettmem :D tabı kolum kırık suan duzelmesı lazım :D

basketboll kapışmak siteyen varsa seve seve

Geri