Scudo Sports

Bask Turu 2016

Bir ara forumda bir arkadaşımız Giro d'Italia ve Tour de France videolarını Türkçe, Youtube linki olarak paylaşmıştı. Twitter hesabından falan da linkleri paylaşıyordu. Bu Bask Turu için de Türkçe olarak izleyebileceğimiz bir kaynak var mı?

Scudo
@Emrah Özşahin reyiz bak yarışı kaçıranlar oluyor, yapar mısın bir güzellik bu arkadaşlara :koptum::koptum:

@Tolga Çelebi Froome isterse hiç yarışmasın yine lider gider oraya :komik::komik: Henao'yu Giro'ya götürürler bence :harika::harika:

@Özgür R vay arkadaş senin Landa neler yaptı öyle :ssrtcbya::ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Gercekten harika bir finishdi, son 10km yi yakaladim ama tek kelime ile nefessiz izledim. Gecen sene cok hakkinin yendigini dusundugum( giroda arudan iyi olmasina ramen takim emirlerine zorlanmasi) landanin kazanmasi da pastanin ustune cilek oldu.. Mukemmel bir yokusmus, benim izlerken nabzim 180 oldu;)

3.etap devam ediyor. İlk iki günün kopyası. Son 30 km de peloton farkı kapatıyor. Az önce pelotondan bir kaçış hamlesi geldi. Bugün bitiş düzlükte olacak hem de iniş sonrası bir düzlük. İlk gün de böyleydi. Son tırmanıştaki ataklar çok önemli. İnişe biraz farkla önde giren lider bitirebilir.

Navarro koptu

Düne göre çok heyecanlı olmadı..
Kopmaların etkili olmadığı bir yarıştı yine.
Son 1 km kala stephen cummings sprintiyle kazandı 3.etabı

@ultrAs Cummings kaçışla kazandı diyelim hocam, sprint olması için toplu gelip hızlı bitirmeleri gerekiyor mesela Cummings'in arkasından gelen grup sprintle bitirdi :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@taner07
Anladım eyw :)

İşte olanlar için yarışın izlenebileceği bir link veren olursa çok hora geçer.

Samuel Sanchez 1,5 km kala iniş kaçışıyla 4.etabı ilk sırada bitirdi :)

Wilco Kelderman sarı mayoyu Landa'dan alarak sürpriz yaptı

• Beğen
Tepkiler: taner07
En iyi inişçi olan Samu etabı kaptı. Yarın havai fişekler patlayacak :harika:

• Beğen
Tepkiler: ultrAs ve taner07
şu an eurosportta yayınlanan dünün tekrarı mı canlı mı ?

• Beğen
Tepkiler: taner07
@taner07
Tepede Arrate/Basque country yazıyor :D Finişe 37 km var Doğru di mi ? dünkü gibi tufaya düşmeyelim :)

@x-rayted aynen aynen bu yokuş bitmek üzere sonra inecez bir yokuş daha çıkacaz ve sonrasında son yokuş var :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Geri