Scudo Sports

basit bir fren pabucu sorusu?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
ön arka fren pabuçlarını yenilemek istiyorum, satıcıların birinde şöyle birşey gördüm.. ikisi de aynı markanın üretimi ama bu kadar fiyat farkına neden olabilecek şey nedir..

ben şimdi 8 liralık olandan 2 çift alsam pişman olacakmışım gibi geldi bi an.. sizce ucuz olan alınır mı? :cool:

https://i.hizliresim.com/MLMYMk.jpg

Scudo
@Türka¥ Belki dayanımları farklı olabilir, bilemedim :) Gerçi ikisinin de temas kısımları aynı gibi ama

@Türka¥ Mobildeyim resimleri çok detaylı göremedim. 8 tl olan standart, 21 tl olan pedli sistemdir. Pabuç yerine sadece ped değişimi yapılıyor. Kartuş değişimi gibi

@enqinHLC görseli güncelledim, daha büyük görebilirsin.. ikisi de pabuç gibi duruyor, ikisinin de yüzeyi aynı görünüyor

21 TL olan kartuşlu sistem fren pabucu eridiğinde sadece kartuş alıyorsun eskisini çıkartıp yenisini takabiliyorsun.

Fren kartuşu : (link)

Pahali olanin yuzeyi de daha buyuk. %10 gibi bi oranda. Bu sana daha iyi fren performansi da saglar. Ustelik kaucugunun daha kaliteli olduguna da bahse girerim :)

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
21 tl olandan al derim.3 renkli baradine diğerinden hamuru daha iyi.Fiyatıda 21 tl çok fazla 12 - 15 tl arası bisikletçilerde bulabilirsin.10 ay oldu 8000 km ön arka değiştirerek idare ettim.

tamam.. kartuşlu modele yürüyelim o halde.. cevaplar için tşkler

Geri