Scudo Sports

Basit bir alete göre içinde fazlaca kazık barındıran şey nedir?

@avcioglu Kadans; diz sağlığınız için, Nabız; Kalp sağlığınız için dikkat edilecek konular. Kimse işe gidip gelenlere aero bisiklet alsın demiyor zaten. Ama rotasında sürekli yokuş olan biri, bunu göz önüne almalı bisiklet seçerken. Hele arada bakkala değil, sürekli işe gidip geliyorsa. (Ki işe gidip gelen kullanıcılar spor amaçlı sürenlerden daha fazla vakit geçiriyor bisiklet üzerinde)

Scudo
"Bana balık tutmayı öğretme, bana balık ver" demiş arkadaş. Vallahi bravo.

Rampa çıkarken vites düşürürken takır tukur sesler duyup attırıcı yerinde mi diye bakmak istemiyorsan cebinden bir miktar daha para çıkmak zorunda.

@mariokaldato
Ayağına göre yorganını uzatacaksın , millet ne kullanıyor diye bakmayacaksın kendine uygun olanı kendin seçeceksin de denilebilir.

@Fireblade
Tourney set bile fazlasıyla yetiyor . Denediğim için söylüyorum. Ayarı sık yaptırır

Kaç lira bu bisiklet yani, modeli nedir

Yapılan bazı yorumlar sonucunda yanlış düşündüğümü anladım ve adam gibi bir bisiklet almaya karar verdim. Üstelik fiyatı 7.999 €'dan 4.799 €'ya düşmüş. Hiç kaçırmadım hemen şipariş ettim. Ne dersiniz doğru bir seçim mi?

4 senedir Tourney setli, adı belirsiz jantlı, mutasyona uğrattığım Zoom maşalı Kronumla çok mesuduz. Tamam, vites geçişleri 89 model şahinin geri vitese geçişinden sert olabilir. 7'li ruble ile de beni delirtiyor olabilir. Jantları 3 kg, aynakol da 2 kg olabilir. Evet, bu kadar gömme yeter. Benim de maddi durumum buna yetiyor demek ki. İmkanım olsa alacağım xtr set, ne bileyim dt swiss janta niye gereksiz diyeyim, ki ihtiyacım varken. E ben şimdi bunlara sahip insanlara "Adam degilsiniz olm" mu diyeyim?

Bakın gayet mutluyuz.20180218_160047-01.jpeg

@Özgürpedal

Eğer ihtiyacınızı karşılayacak, uygun bir bisiklet olduğunu düşünüyorsanız ve maddi durumunuzu fazla zorlamayacaksa, kesinlikle almanız taraftarıyım hocam.

''Neye sahip olduğumuz değil,neyin keyfine varabildiğimizdir mutluluğu yaratan''

Bu arkadaş kadar mutlu olabiliyor muyuz?En büyük mesele bu.

73895_4ae12042_146979125041_640_640.jpg

Geri