Scudo Sports

Basireti Bağlanan Bisikletçiler Buraya... :)

benim de bugün basiretim bağlandı.... ankara'da dün çok yağmur yağınca, bugün için spor salonuna gitmeye karar verdim...
salonun kapısına doğru yürüken bi yandan da "ya hava güzel, bu hava harcanır mı , spor salonunda ne işin var" diye düşüne düşen... bi baktım girmişim kapıdan.... basiretim o kadar bağlanmışki, dönemedim geri : )))

Scudo
@Çağlayan

Natasha Romanoff gibi biri gelirse evlenirim tabi :)

@CandanC

Kahkaha attım :) Bisiklette en çok kaza yaptıran şeylerden birisi kararsızlıktır, bu gibi durumlarda ben durup düşünmeyi tercih ediyorum :)

@halil ibrahim duran

Kırk yıl uğraşsam olmaz. :D
Biri bana bunun benzerinin başına geldiğini söylese inanmam.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Evet, bir basiretsizliğimi yazayım, bugün çamlıkta gezerken ilerden bir haşırtı geldi, (sonradan ayı olduğunu anladığım) bir baktım köpek desen değil, kurt desen değil, geri döndüm bıçağı çıkardım, arkada da sporcu bir grup vardı, onlara güvenerek tın tın dikkatlice gittim sonra görmedim :) Yoluma devam ettim :)

lise yıllarımda, yağmurun yeni yağmaya başladığı bir akşam üstü, dikkatimi topladım. Düşebileceğimi de kestirdim, hızımı azalttım ve sağa doğru dönmeye başladım. Ama nafile yeri öptük, deore lx arka artırıcı çizilmişti. o gün bu gündür, araç kullanırken bile yağmurun yeni başladığı zamanı sevmem.

Geri