Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Başımız Sağolsun

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.587
Bisiklet
Geotech
Antrenmanda araç çarptı

Emniyet şeridinde antrenman yapan bisikletçi Betül'e bir midibüs çarpıp yaraladı. Genç kız iki hastane arasındaki yolda yaşamını yitirdi.

Adapazarı'nda sporcu arkadaşlarıyla Yeni Yerleşim Bölgesi'ndeki duble yolun emniyet şeridinde antrenman yapan Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı sporcularından 15 yaşındaki Betül Coşan midibüsün altında kalarak ağır yaralandı. Kaldırıldığı Yenikent Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra Toyota-SA İlk Yardım ve Trafik Hastanesi'ne sevk edilen genç kız, bu hastanede tomografi cihazının bozuk olması nedeniyle tekrar Yenikent Devlet Hastanesi'ne gönderildi. İki hastane arasında yaklaşık 2 saat vakit kaybeden küçük sporcu yolda hayatını kaybetti. Bir yıl önce babasını kaybeden ağabey Bülent Çoşar, kardeşinin ihmal kurbanı olduğunu belirterek, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
Kaynak bugünkü sabah gazetesi
(yıllarca söylüyoruz bisiklet yolları yapalım diye işte sonuç...)

Scudo
"kader" deyip geçtiğimiz sürece bu böyle devam edecek.

Herkese merhaba
Ölen arkadaşımıza allah rahmet eylesin der, geride kalan ailesine de başsağlığı dilerim.

Bizler Türk Milleti olarak kafa yapımızı değiştirmedikten sonra, eğitim düzeyini artırmadıktan sonra , bisiklet yolları da yapsak nafile. hali hazırda olan bisiklet yollarının durumu ortada. Ya araç park yeri olarak kullanılıyor, yada yaya yolu, ya da motor yolu.

Ehliyet sahibi olabilmek için eğitim seviyesinin yükseltilmesi gerekli. Kişi aracını arıza bantında sürerse olacak olan budur işte. Pırıl pırıl bir kardeşimiz pisi pisine ölüp gider. Sadece bu ölümü araç çarpması olarakta düşünmemek gerekir. İlk yardım eksikliği, hastanelerin kabul etmemesi gibi. Hayati önem taşıyan dakikaların, çarçur edilmesi , müdahalenin vaktiyle yapılamaması gibi sebelerde bu acı olayın kahramanları.

Diyecek başka şey bulamıyorum.
Hoşçakalın.

allah annesine babasına sabır versin bizlere de böyle bir acı yatmassın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri