Scudo Sports

Başımız sağolsun

Scudo
Allah rahmet eğlesin, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin,
Arkadaşlar bizde trafikte maksimum dikkatli ve tedbirli olalalım çünkü bizden başka bize dikkat eden yok, böyle acı haberler asla tekrarlanmaz inşallah, herkesin başı sağolsun

Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin, başımız sağolsun, çok üzüldük.

korkup da çıkamadığım bir yoldu o dağ yolu, yakınlarına sabır versin allah

Yollarda hep korktuğum şey budur zaten, kendini bilmezin birinin sıkıştırması yada arkadan çarpması, ne diyeceğimi bilemiyorum, tanrıdan rahmet diliyorum.

arkadaşlar başımız sağolsun bir daha olmaması dileğimizle allah geride kalanlara sabirlar versin.zeytinburnu grubu olarak başınız sağolsun diyoruz.

• Beğen
Tepkiler: serciventure
arkadaşlar başımız sağolsun bir daha olmaması dileğimizle allah geride kalanlara sabirlar versin.zeytinburnu grubu olarak başınız sağolsun diyoruz.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,

ailesine ve tüm dostlarına burdan baş sağlığı ve sabır diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
Istanbul Anadolu Yakası yol bısıkletcılerı<Her ctesı pazar saat9 da grubu>adına Allahtan rahmet aılesınede sabırlar dılıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: serciventure
Hepimizin başı sağolsun. Allahtan merhuma rahmet, Ailesine sabır ve geride kalanlara sağlık diliyorum.

Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına sabırlar versin...

tanımasamda içim buruldu :(
Allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabır versin inşallah.

Başımız sağolsun, ailesine sabır dilerim ama ateş de düştüğü yeri yakar malesef, keşke olmasaydı :(

Allah rahmet eylesin. Diyecek fazla bir şey yok ne yazıkki! Burası her direksiyon başına oturanın kendisini hükümdar ilan ettiği Türkiye...Güzel ülkemin her alanında bu tür canavarlar, sınır tanımaksızın hükümranlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar. Olan biz sakin ve sıradan yurttaşlara oluyor...

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallah.
Ailesine sabır dilerim.

Allah sabırlık versin ailesine,mekanı cennet olsun.

Ülkemizde ehliyet alıp yola çıkmak için bir maymunun beceri ve zeka seviyesine sahip olmak yeterli malesef. Bu durumu düzeltmesi gerekenlerin pek niyeti yok. Devlet büyüklerimizden birinin bir evladı da bir gün kamyon altında can verirse belki kıllarını kıpırdatmaya karar verirler. Çok üzücü çok....

başımız sağ olsun_ benimde karanlıkta binerken en korktuğum durumlardan biri_arkamdan arabanın carpması_
başıma geri geri gelen jeep ve arabalar geldi bi o gelmedi_

allah rahmet eylesin bu tür hayvanlarada ehliyet verip yola salanların allah belasını versin

Geri