Scudo Sports

Başımız sağolsun (alpyese - Alper ESE) arkadaşımız vefat etti

Scudo
Cenazeye istirak etmek istiyorum. Fakat Google da şenesenevler camii yerini kadikoy muftulugu eminalipasa camii olarak isaret ediyor. Ayni yermi bilen varsa yardimci olursa sevinirim.

Allah rahmet etsin.mekani cennet olsun. Uzuldum gerçekten.

Merhumun cenazesi, bugün ikindi namazında İstanbul Anadolu Yakası / Bostancı Emin Ali Paşa Cami'sinden kaldırılacak.

Şu an adli tıp işlemleri sürüyor, cenazeyi yetiştirmeye çalışıyorlar. Bir değişiklik olursa buradan bildiririm.

Katılmak isteyen siz değerli dostlarına duyurulur.

@NEVRES KME

Umarım keyifli bir hayatı olmuştu. Bisiklete bağlılığı bisiklet üstünde bitti. Yakınlarına sabır kendisine huzurlu bir yolculuk diliyorum. Enerji içeceği kullanınız varsa derhal bıraksın o pis kimyasal maddeyi, yüzlerce gencin ölümüne sebep oldu son yıllarda. Onu içmese belki şu anda aramızda olacaktı.

Maalesef ölüm öldürülmüyor. Üzüldüm. Ailesine ve kendisiyle pedallayan tüm forumdaşlara da sabırlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin veledromda görmüştüm önceden sanki siması tanıdık geldi

Allah rahmet eylesin ailesine sabirlar diliyorum.

Allah rahmet eylesin..

@Erdal Yılmaz
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Allah CC rahmet eylesin tanımasak da üzülmemek elde değil.
Rahmet-i ilahiyeye kavuşan merhumun ruhu için
3 İhlas-ı şerif ile 1 Fatiha okuyalım.

Capture+_2017-05-06-13-00-09-2.png Capture+_2017-05-06-13-00-22-1.png

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun inşallah.Hepimizin başı sagolsun.Ölüm acı genç yaşta ölüm daha bi acı..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah rahmet eylesin sabır versin yakınlarına :( Bisiklet sürmeden önce midenin 3 de 1 oranda dolduralım arkadaslar çok tok olarak antrenman çok riskli 5 yıldır spor yapan birisi olarak söylüyorum.

Geri