@ujur
Kardeşim ilk olarak benimle bu şekilde konuşmanı pek beğenmedim..
Benim kulaktan dolma bilgileri burda yazacak biri olduğumu düşünürsan da çok aşırı derecede yanılıyorsun.. Emin ol senin denediğin herşeyi defalarca denedim ve en etkili sonuca nasıl ulaşabileceğini anlattım arkadaşın. Ayrıca sen süngerin yeşil tarafını sürterek aslında bir çeşit zımparalama işlemi yaptığının farkında mısın peki? Benim yazdığımı eleştirmeden önce keşke biraz daha bilgilenip en azından işin teorik kısmında biraz araştırma yapıp bişeyler öğrenip ondan sonra bu şekilde tabiri caizse "ukala'ca" bir yorum yazsaydın..
Ayrıca balataların süngerimsi(gözenekli) yapıda olmadığını nerden biliyorsun? Bu gözenekleri gözünle görebileceğini mi zannediyorsun ki renk farkı ile bunu ispatlamaya çalışıyorsun?
Ben gözenekli yapıda olduklarını bir sürü şekilde biliyorum, hatta üretim prosesinde özellikle gözenekli yapı sağlanmaya çalışılıyor. Kanıtını istersen;
Makina Mühendisleri Odasının "Mühendis ve Makina " adlı kaynağında yayınladığı Cilt : 47 Sayı: 553 no'lu
"POLİMER MATRİKSLİ FREN BALATA MALZEMELERİN
KOMPOZİSYON VE ÜRETİM PARAMETRELERİ AÇISINDAN
DEĞERLENDİRİLMESİ" adlı makale'de.
Şöyle bir kısım var;
Sayfa 28; Başlık "Polimer Matriksli Fren Balata
Malzemelerinin Üretimi"
Fren balata malzemeleri çok ince tozlar halindeki metal veya metal dışı malzemelerin karıştırılması, istenilen formda preslenmesi ve kontrollü bir atmosfer altında belirlenen süre içerisinde sinterlenmesini kapsayan üretim prosesinden oluşmaktadır. Bu yöntem ile tek bir aşamada üretim yapmak mümkündür.
Fren balata üretiminde bu yöntemin tercih edilmesinin temel nedeni farklı özelliklere sahip karışım malzemelerinin özelliklerini yitirmeden üretiminin gerçekleştirilebilmesidir. Yüksek sıcaklıklara karşı dayanımı düşük olan lastik tozu, kauçuk, reçine gibi polimer esaslı malzemeler üretim esnasında yanarak özelliklerini yitirebilirler. Dolayısıyla fren balata malzemeleri yüksek sıcaklıkta gerçekleştirilen döküm gibi yöntemlerle üretilemez. Toz metalürjisi yöntemiyle yapılan bir fren balatası üretiminde ise balatayı oluşturan tüm malzemeler üretim esnasında özelliklerini korur, istenen boyutlara sahip gözenekli bir yapı elde edilebilir ve farklı boyut ve şekle sahip malzeme tozlarını sağlam,hassas ve yüksek performanslı parçalara dönüştürür.
Ayrıca aynı makalenin başka bir bölümünde de şöyle bir bilgi var;
Sinterleme: Sinterleme, yüksek sıcaklıklarda kontrollü atmosfer altında toz partiküllerinin kimyasal bağlanmasını sağlayan işlemdir. Özellikle, fren balatalarında sinterleme koşulları (sıcaklık ve süre) reçine üreticileri tarafından belirlenir ve reçinenin yapısına zarar vermeyecek üretim parametrelerinde gerçekleşir. Ayrıca sinterleme sıcaklığı, süresi ve atmosferi gözenekliliği de büyük oranda etkiler. Çünkü sıcaklıkla bağlayıcı reçinenin akıcılığı ve dolayısıyla gözeneklilik de değişir. Gözenekliliğin en önemli avantajı, ses ve vibrasyonu sönümleme özelliklerine sahip olmasıdır.
Umarım bu bilimsel makale biraz olsun bilgilenmene yardımcı olmuştur..
Bu arada makalenin tamamını okumak istersen link'e tıklaman yeterli.. (link)
Ayrıca; Siprey değil Sprey. wructh değil Würth.
Balata spreyleri kaygan bir yüzey bırakıyor demişsin peki bunun mantığını bana açıklayabilir misin? Sonuçta endüstriyel bir ürün ve balataların gözeneklerine işleyerek içlerinde alkol ve solvent gibi maddelerle onların olabilecek en iyi şekilde yağdan arınmalarını sağlar bu spreyler ve çabucak uçarak yüzeyde çok az bir tortu bırakırlar.. Bu tortu tabakasıda çok basit bir kaç fren ısıtma işleminden sonra kaybolur..
Neyse saat çok geç olmuş yarın erken kalkıcam.. Bu gecelik bu kadar bilgi yeter sanırım.. Umarım sana bişeyler katabilecek bilgiler vermişimdir..
Sürç'ü lisan ettiysem de affola..
Hadi kendine iyi bak..
İyi bayramlar...