Scudo Sports

Başakşehir, Kayaşehir(Kayabaşı), İkitelli ve civarındaki pedalşörler.

Tuncay Üner

Forum Bağımlısı
Tepki
615
Bisiklet
Trek
Selamlar...

Başakşehir, Kayaşehir(Kayabaşı), İkitelli ve civarındaki pedalşörleri bu konu altına bekliyorum.

Bu bölgelerde toplanmış herhangibi bir grup yok bildiğim kadarıyla. Dağınık durmayıp toplanırsak kendi tur ve gezi rotalarımızı planlayabiliriz.

Arnavut köy ve civarında fazla araç geçmeyen asfalt yollar mevcut. Yine arnavutköyün kuzey ve kuzey batısında uzun turlar için sakin yollar mecut. Buraları kullanabiliriz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
Scudo
atakent 3 de oturuyorum , nadirende olsa ( iş durumundan ötürü) size eşlik edebilirim.

Teşekkür ederim Mesut bey.

Topiği bir kaç gün aktif tutmaya çalışacağım. Bu arada umarım diğer arkadaşlar görür ve toplanma fırsatı yakalarız. :D

Ben Küçükçekmece/İkitelli'de oturuyorum. Yağmur çamur olmadıkça turlara katılabilirim. Numaram: 0534 724 31 62 (Ulaşamadığınızda mesaj atın, daha sonra dönerim)

merhaba arkadaşlar ben de atakent 3'te oturuyorum. Bazen şehirdışına çıkmam gerekiyor ama onun dışında turlara katılabilirim. Bu aralar burada olacağım =)

Hoşgeldiniz. Grubumuz çoğalıyor ne güzel. :)

Atakent tarafina yolunuz duser ise beraber pedallayalim

arnavutköy tarafında güzel güzergahlar var.benım favorım en ideal bisiklet yolu olarak karaburun..kimi rampa kimi düz mavi yeşil yol:))geçen pazar yaptığımız turdan resımler...

(link)

pazar günü kayaşehir şamlar ormanındayız

@Tuncay Üner

Merhaba Bizimde Bahçeşehirde grubumuz var haberleşelim.Etkinliklere Ekim 2011 de başlayacağız.
(link)

bende ikitellide oturuyorum, hafta sonları istanbudayım, bir iki ay sonra da temelli istanbuldayım

inşallah yarın ktm life track alıyorum arkadaslar , bundan snra bende katılırım sizlere :)

Hala aktif mi grubunuz :) başakşehir 1.etap dan pedalşör ...

Ewet o grubumla ilk tecrubemi edindim memnun kaldım.başakşehir denince eskiden küçük bi bölüm gelirdi küçük ve arazi idi .yeni siteler ve ilçe olmasıyla anlam itibarı ile büyüdü.basaksehirden kastım 1.etap ve yakını var mi ?

Arkadaşlar akşamları başaşehirden sahil taraflarına tur yapıyorum ancak bu min. 90 km tutuyor ve hem zaman olarak hem de perpormans olarak yormakta. Bu yüzden bu tarz uzun turları mümkün olduğunca tatil günlerinde yapmaya çalışıyorum. Demem o ki akşamları başakşehir civarı turlayan arkadaşlar var ise katılmak isterim.

Dağ'cı yokmu buralarda dağ'cı?

Geri