Scudo Sports

Başakşehir bisiklet pro nasıl?

Tepki
13
İsim
Mehmet Ali Soylu
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba başakşehirde oturuyorum btwin triban 520 yol bisikletim var ön teker patladı tamir işinden anlamam daha yeniyim başakşehirde bisikletçiye götüreceğim. En son zincirde sıkıntım olmuştu bisikletçiye götürdüğümde yanlış zincir takmış sonra dişli değişmesi lazım demişti bende zincirini geri al demiştim ama verdiğim 80 tl nin 50 sini alabilmiştim işçilik diye 30 tl almıştı yapamadığı bisikletten ve bisiklet çizikler içindeydi sonra bahçelievler metin bisiklette uygun bir zincir taktırıp sorunu çözmüştüm. Başakşehirde bisiklet pro diye biryer buldum bilen tamıyan var mı? İyimidir?

Scudo
Bisiklet pro işinin ehlidir fakat fiyatları biraz pahalıdır ama işini çok iyi yapar.

Hocam merhaba,
Bisikletinizden almak istiyorum ben de. Hiç uzun yola çıktınız mı acaba? Yeterli mi?

Yanlışı yapan kendisi, üzerine bi de utanmadan işçilik parasını kesmiş. Demek amacı ne koparırsam mantığı, bu kafayla kendi kaybeder.

@birdost1arkadas
Ciddi ve ahlaklı bir firmadır. Beykoz Paşabahçe'de de bir şubeleri vardı.

@birdost1arkadas
Ciddi ve ahlaklı bir firmadır. Beykoz Paşabahçe'de de bir şubeleri vardı. Erzurumlu bir arkadaş vardı ve çok samimi ve iyi niyetli bulmuştum kendilerini..

@Hasan Dinç Bey'e denk gelirseniz, kocaman bir kucaklayıp sarılın kendisine.

bisikletinizi de gözünüz kapalı emanet edebilirisiniz.

@birdost1arkadas

:D vites kollarını da değiştirtseydi :D
10'lu-11'li sisteme gecirdim bisikletini diyerek :D

Geri