merhaba padallayan hemşehrilerim. bende bartınlıyım , ulus kumucadan. şu an eskişehirde üniversitede okuyorum. güzel memleketime geldiğimde sizlerle birlikte tanışmak , pedallamak çok isterim.
Bartın Ulus civarında olan arkadaşlar facebook üzerinden ulukaya bisiklet grubuna üye olarak hafta sonları yaptığımız etkinliklerden haberdar olabilirler ve katılabilirler.
25.06.2015 tarihinde fosfor yeşili carraro marka bisikletiyle bartın şehir merkezinde birisini gördüm fakat geç farekttiğim için seslenemedim buralardaysa eğer tanışıp gezilerimizi daha eğlenceli hale getirebiliriz
kesin olmamakla beraber havalar biraz düzeldiğinde mart nisan yada nisan mayıs gibi istanbuldan bartına gitmeyi düşünüyorum tahminimce konaklayarak üç günde gidilir gibi geliyor olmadı dört gün cadırda yada otelde farketmez fazla yük almadan acaba katılmayı düşünen arkadaşlar olurmu diye şimdiden konuyu açayım dedim olmadı tek kişilik dev kadro yola devam epeydir bisikkete biniyorum ama şileden daha uzağa gitmedim
@barış barış biraz zor gibi duruyor çünkü 100 le 150 km/nin Arasında fark var ve bu fark size çok büyük gelebilir. Ama gidecekseniz yalnız gitmeyin bence
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.