Scudo Sports

Barış manço sevenler..

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Barış abimizle ilgili anısı olan,şarkılarını paylaşmak isteyen arkadaşlarımızla buluşmak için konuyu açtım arkadaşlar :)

Scudo
bir müzisyen olarak bayılırım plaklarını kayıtlarını tutarım evimde dinlerim ve her dinlediğimde farklı duygular yaşarım ölümsüz müziğin mimarlarından birisi özetle çok seviyorum saygılar

En sevdiklerimden birisi :

Bu da benden gelsin...İtiraf etmem gerekirse her video çekimi öncesi motive olmak için dinlerim ki sıkı bir hayranıyımdır normalde...Nur içinde yatsın...

En sevdiğim Barış Manço şarkılarından birisi (link)

Ve ona çok beğendiğim FOC Edit dokunuşu:

Gene pek bilinmeyen bir şarkısı. Belçika günlerinden kalma.

Onun gibisi bir daha gelmez. Zaten gönlümüzde de başkasına yer yok kusura bakmasınlar. Allah rahmet eylesin İnşallah.

Merhaba sizinle Barış Manço'yla olan bir anımı paylaşmak istiyorum. Aslında anı gibi değil. Yani bizim ortak bir arkadaşımız var. Kendisi eşek olur. Onun arkadaşı olan eşek benim de arkadașımdı. Ama sonra öldü. Yani eșek öldü. Bu kadar.

3 Yaşındaki oğlumun tek bildiği sanatçı.
Favori şarkıları ise: Ayı, nane limon, domates biber patlıcan :)

Bu arada ayı şarkısının sözleri gerçekten anlamlıymış. Son zamanlarda dinleye dinleye ezberledim. Ayrıca ayı klibinde Doğukan Manço rap yapıyor. Ve klip o zamanı tam yansıtıyor. Gelde özleme çocukluk dönemlerini :(

Benim favorim aşağıdaki. Böyle bir klip, böyle bir müzik yok.

Geri