Scudo Sports

Barend tavsiyeleriniz

Tepki
32
İsim
EMRE
Bisiklet
Carraro
Merhabalar kısa zamanda barend alacagım tavsıye ettıgınız markalar var mıdır ? ya da fonksıyonel barend cesıtlerı var mıdır ?

• Beğen
Tepkiler: Peacess
Scudo
@demirciemre aim elcik barend kullaniyorum. 90 km lik gunluk turumda iyiki almisim dedim. El icini yormayan yapisi ve uzun kullanim sonrasi ellerimi dinlendirmeye yarayan barend kismi cok islevsel. Kelebek gidon sevdasindan bir sureligine vazgecirdi beni.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim bi kaç tavsiye daha geldikten sonr elemasyon yapıp birine karar vereceğim :)

plus barendli elcik aldım ben gayet güzel memnunum fiyat performansı iyi.

Hafif ve ekonomik, parasını fazlasıyla hak eden bir ürün.
Dikkate alın derim.

(link)

Plus eldıven kullananlar terlettıklerınden bahsettıler sız de de boyle bır sorun oldu mu hıc ben antalyada yasıyorum bu arada :D ayrıca tavsıyeler ıcın tesekkur ederım arastrmaya devam edıyorum :)

arkadaşlar bende bir şey danışmak istiyorum bu barendlerden de fren sıkmak için fren koluna takılan ufak aparatlar var onlardan nerde bulabilirim adı nedir piyasada nasıl geçiyor bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Bu işin ağababası Ergon'dur..

Çeşitli internet sitelerinde bulabilirsiniz farklı modellerini.

• Beğen
Tepkiler: five
Bunu (link) aldım. Uzun kullanımda farklı açı sağladığı için bileklere dinlenme fırsatı sunuyor. Görünüşü de hoşuma gitti. Fikir vermesi için paylaşıyorum.P21108-211303.jpg

Bunun yerine alternatif olarak gidon bandı sararak daha konforlu bir sürüş elde edilebilir.

Bunu (link) aldım. Uzun kullanımda farklı açı sağladığı için bileklere dinlenme fırsatı sunuyor. Görünüşü de hoşuma gitti. Fikir vermesi için paylaşıyorum.296744 dosyayı görüntüle

Barend değil, Barmiddle olmuş.

Bunun yerine alternatif olarak gidon bandı sararak daha konforlu bir sürüş elde edilebilir.

Hangi boşluğa sarsın? Soldaki far ile vites göstergesi arasında birkaç cm var.
Şaka bir yana, barend'lerin amacı elin açısını değiştirmek, bir de tırmanışlarda kuvvet almak (tabii normal yerindeyken). Bant sarılmış gidon tutuş yerini değiştiriyor ama açıyı pek değiştirmiyor.

Barend değil, Barmiddle olmuş.

Hangi boşluğa sarsın? Soldaki far ile vites göstergesi arasında birkaç cm var.
Şaka bir yana, barend'lerin amacı elin açısını değiştirmek, bir de tırmanışlarda kuvvet almak (tabii normal yerindeyken). Bant sarılmış gidon tutuş yerini değiştiriyor ama açıyı pek değiştirmiyor.
Ben gidonun her iki olan yerine sarıyorum ellerim ve bileklerim ağrımıyor bu sayede. İstediğim zaman avuç içi ile tutuyorum eğer bileklerim veya ellerim yorulursa daha relax olan bir pozisyona alıyorum oda ellerimin yanını destekleyerek gidonu tutmuş oluyorum. Gündüz vakti sürüşlerde ışıklar çıkartılabilir. Normal elciklerden tutarken ellerim ve bileklerim ağırırken, gidon bandını sardığım yerden tutunca ağrı veya sızı olmuyor hem de daha fazla eğilmeme olanak sağlıyor rüzgarı delebilmem için.

senelerdir barendli elcik kullanıyorum ve çok memnunum. kullandığım marka aim ve artık üretilmiyor.
shimano getiriyordu sanırım.

Bu işin ağababası Ergon'dur..

Çeşitli internet sitelerinde bulabilirsiniz farklı modellerini.

Benim önerim de Ergon GP4- GP5. (Her ikisine de sahibim.)

Yıllardır turlarda GP5 kullanıyorum. Değişik açılı kullanım anlamında çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri