Scudo Sports

Barco Tekstil - Exuma Outlet

POC'da aynı üreticinin malı olduğu için görseller çok benzer,
içerisinde daha giriş seviyesi mavi ped var, Btwin markası ile aynı, zaten Btwin de bu üreticiden çıkıyor.

Bahçeköy mağazada alabileceğiniz Mavic uzun taytlar eğer uygun beden bulabilirseniz gayet başarılı modeller...

@bibisiklet

Scudo
bahçeköy dışında anadolu yakasında mağazası var mıdır yine outlet ürünleri olan:) palladium yakınına taşındı mı bilen var mıdır?

teşekkürler o zaman zorunlu olarak bahçeköy yolları bizi bekler.

Exuma'ya birkaç ay içinde giden var mı? Forma ve tayt çeşitliliği ne durumda?

Daha da önemlisi fiyatlarda değişiklik var mı? Güncel bilgi verebilecek olan var mı? Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: sylmz
@Cenk Akbulut
Hocam bahçeköye geçen hafta bahçeşehire de bugün gittim
Tayt yok denecek kadar az
Bhçeköyde poc lar bitmiş
Mavic olanlar dan s m gibi bedeenler var ama l beden yok
Üst kısa ve uzun formaların çeşitleri az da. Olsa var
Bahçeşehir tamamen bitik
Exuma askılı tayt bile yok

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
@Devilsbutcher geçenler ay 1 hafta arayla bende gittim poc ince turuncu beyaz üst forma aldım 150 tl den. İkinci gidişimle arkadaşımla gittim 2 şer forma aldık 125tl den ikiside poc marka üst forma idi rapha üst formalarda vardı fiyatları aynı yanlız beden sıkıntısı var bazı modellerde hiç L beden yokken bazılarında bolluk bereket. Mavic uzun koll formalar kısa kol formalarda çeşit biraz daha fazla özellikle kış dönemi için mavic in cosmic modelleri var fiyatı 300tl denildi.

Bu fiyatlar nasıl acaba ? Decathlon da 100 tl. Aliexpresde 55-65 tl arası. Kalite farkı nedir acaba ??

Fiyatlar çok iyi. Yurtdışı fiyatlarının en az üçte biri.

Çin'deki 50-55 TL bandındaki ürünler kumaş testlerine girmeyen ve ucuz boyalar kullanilan ürünler. Çin'den illa alacaksanız Santic marka ürünleri almanızı tavsiye ederim pek çok pro takım kullanıyor. Ama fiyat olarak barco seviyesinde. (Formalar 35-50 taytlar 45-50 USD)

Eğer bütçeniz azsa Çin yerine Decathlon'u tercih edin.

Bugün decathlondan btwin 500 üst forma aldım. 50 tl. Sezon sonu olarak kalmış. Şanslıyım.

Hafif bol gibi oldu. İlla üzerime yapışması mı lazım ?

X-Tiger diye bir marka var aliexpressde. Güzel görünüyor. 55-60 tl civarı fiyatları.

Exuma yeni sezon yazlık bisiklet formaları 90 TL ...Kumaşı,kalıbı,renkleri cazip.Arkada üç cepten birinin içinde fermuarlı bir cep daha var..

Ben exuma kısa kollu formaların beden ölçülerini anlamadım. Sitede M bedende göğüs 49 diyor. Nasıl bir ölçüdür bu?
Araniızda var mı arkadaşlar exuma forma kullanan?

Exuma formaları görüp deneyerek almak isterseniz Fenerbahçe'de "Velosiesta" Bisiklet Cafe'de mevcut :harika:

İstanbul' da yaşamıyorum. O yüzden internetten alıyorum.

Exuma yağmurluk kullanan var mı aramızda? Geçenlerde İzmir mağazasında yakından inceleme fırsatım oldu, kalitesi ve renkleri hoşuma gitti fakat dikişlerinde iç kısımdan su geçirmez bantlar yoktu, acaba dikiş yerlerinden su alır mı diye düşündürüyor. Kışın yağmur altında uzun süre bisiklet kullandığım için su geçirmemesi önemli benim için. Deneyimi olan var mı?

bahçeköy mağazasına ugradım geçen bende.

artık ihtaç fazlası ürünler gelmeyecek sanırım , rapha için mi yoksa hepsi içinmi orasını sormadım.. bende bir rapha forma aldım (150 tl) mavic kışlık tayt (200tl )

@ratm
Hocam nerede bu İzmir mağazası? Bilgi verir misin.

Geri