Scudo Sports

Baradine pabuçlara rağmen bitmek bilmeyen ses.

@Gökalp Gönen

Ben son ihtimali değerlendirmek istiyorum. Tanıdığın birinin bisikletinin arka yada öne tekerini sizin bisikletinizle değiştirip birde öyle deneme şansınız varsa. Hatta her iki tekeri değiştirebilirseniz tam denemiş olursunuz. Ancak değişimden önce pabuçlarınızı temizlemeniz gerekmektedir. Yine öterse tekrar başa dönmüş olacağız. Pabuçlar sorunlu :) :) :) Not: İnşallah bu sefer sorun çıkmaz..

Scudo
@Serkan HODANCI

Ne yazıkki hocam :) Tanıdığım kimse yok. Ancak dediğiniz gibi pabuçlar sorunlu. Resmen sadece yağmurlu havalar için yapılmışlar.temiz olduklarında yapışıyorlar. pis olmaları verimlerini arttırıyor adeta. Büyük ihtimalle en başında Furkan Tamer beyin önerdiği 975v lerden iki çift alıp onlarla devam edeceğim. Ama önce bi süre bu şekilde biraz aşındırmaya çalışacağım. Belki düzelirler. En azından artık utanmadan sürebiliyorum.

Bu gün jantları wd40 ile temizledim. Sonra sabunlu su ile yıkadım. Sonra alkol ile bir daha temizledim. Bununlada yetinmedim pabuçları şunlarla değiştirdim
http://www.bikeandoutdoor.com/FB,6224,26,baradine-mtb-960v-v-brake-pabuc-v-brake-mtb-fren-grubu-baradine-mtb-960v.jpg
baradine 960-v (aslında kartuşu modeli tavsiye edilmişti ancak önce bir denemek istediğimden aynı malzemeden üretilmiş ancak tek kullanımlık olan bu seti almayı tercih ettim. çifti 7 lira. online bulmak mümkün)
Forumun başında, arkadaşlarımın belirttiği üzere bir adet 5 kuruşla hafif eğik şekilde ayarlarımı yaptım be yola çıktım.
Uçaklar fren yapabiliyor olsaydı, sanırım pilotlar böyle hissederdi. çare 960v. şiddetle tavsiye ediyorum. Öte yandan baradine markanın abs serisi olan turunculu pabuçlardan da kaçınmanız gerektiğini düşünüyorum. Belkide benim jantımla uyumsuzdur ancak verdiği rahatsızlık inanılmızdı. inşallah bu hep böyle devam eder. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olması umuduyla.

960v'nin çifti 15 lira burada 7 liraya nereden buldunuz acaba?

@Emre Tekinarslan

sahibinden de var hocam. direk aratınca görüceksiniz. Ancak kargo 8liraya geldi, o yüzden çok ta hesaplı olduğu söylenemez. Sultangazide sanırım satıcının mağazası. Belki orda elden alınabilir.

(link) ( 7 TL )

Satıcı Eskişehir
Kargo 5 TL

(link) ( 7 TL )

Satıcı Kırıkkale
Kargo 5 TL

15 lira 12 lira 3 lira için 3 gün beklemeye ya da kargo çilesi çekmeye gerek yokmuş :) ama iki katına satıyolarmıs yahu...

Geri