Scudo Sports

Baradine Pabuç Hakkında

SerdarAktas90

Forum Demirbaşı
Tepki
545
Merhaba arkadaşlar ben baradine pabuç almayı düşünüyorum fakat bunların iki modeli var bisikletçide fiyatları aynı...Pabuçların birisi 3 renkli diğeri ise siyah kırmızı olanı sizce hangisini tercih edeyim aralarında performans farkı varmıdır...Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim...

Scudo
baradine pabuç bende kullanıyordum ama biraz sert pabuç ve jantı sanki biraz aşındırıyo ben o üç renkli olandan kullanıyodum çok uzun zaman kullandım performansı çok mükemmldi genede tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: SerdarAktas90
Üç renkli olanı seçerseniz memnun kalırsınız..Ve ayrıca arama yaparsanız şahane bilgilere ulaşırsınız Baradine papuçlar hakkında..:)

• Beğen
3 renkli olanını önerirm. Gerçekten harika performansı var. Kesinlikle memnun kalırsınız. Alınca papuç janta uyum saglayıcaya kadar belki biraz öter.

• Beğen
3 renkli olanı 1 seneden fazla kullandım .Kışın 3 renkli olan iyi tutuyor ama biraz sert, 2 renkliyide bu senin başında kullandım onu yazın tavsiye ederim hamuru daha yumuşak janta baskısı daha az ama kavraması iyidir .

• Beğen
Yaw nereden bulacağız bu baradine pabuçları. Almayı düşünüyorum ama bulamadım bir türlü. Geçenlerde Erdoğanlar Bisiklet'e sordum telefonla elimizde yok dediler. Acaba başka bulabileceğim bir yer varmıdır. Teşekkürler.

Ben de Baradine pabuçtan başkasını kullanmıyorum herkese öneririm :)

@robotix

acaba nereden bulabilirim bu pabuçlardan. İstanbul'da varmıdır. Sirkeci'de falan

merhaba,

bu pabuçları internetten alabileceğim güvenilir bir site varmı?

Geri