Scudo Sports

BARADINE fren papuçları

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

curly89

Aktif Üye
Tepki
37
Fren papucu alıcam. BARADINE marka olarak 2 adet papuç buldum biri2 renk kırmızı siyah diğeride 3 renk. Bunların farkı nedir?

Scudo
Bildiğim kadarıyla 2 renkli olan 2 hamurlu yani iki tane yumuşaklık derecesine sahip sert ve yumuşak olarak 3 renkli ise 3 farklı hamura sahip olan fren pabuçları ben 3 hamurlu kullanıyorum normal frenlere göre çok daha üstün performans gösteriyorlar

Ben Ankara-Bolu-Yedigöller-Devrek-Bartın(Amasra) Turuna çıkmadan önce fren pabuçlarımı bu markanın 3 renkli olanıyla değiştirdim.Yedigöllerden aşağı ininceye kadar 30 km boyunca fren sıka sıka parmaklarım yoruldu. Çok faydasını gördüm. Şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: curly89
ben kool stop 2 renkli olanı kullanıyorum.sonuç mükemmel.

• Beğen
3 renkli olanı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çok uzun ömürlü ve en sıradan V frenlerde bile farkını hissettiriyor.

• Beğen
Aynı şekilde ben de yorumlara katılıyorum. 3 renkli olanların çok başarılı ve bitmek bilmediği söyleniyor!! :in:

• Beğen
Bu söylenilenler 2 renk olan için de geçerli.

İkisini de kullanıp arada şu fark vardır diyebilecek birisi varsa yorumlarını merakla okurum. :)

• Beğen
benım ön frenım 3 renklı olanlardan arkalar ıse aceranın orjinal pabuçları yağmurda ve çamurda orjinal küçük bir farkla önde fakat 1-2 aydır kullanıyorum daha hiç aşınmamış gibi (1200km) :) 3 renklıler dayanıklı 2 renklıler ise performans anı frenleme ıcın kullanılıyormus duyduğum kadarıyla:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri